Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/11-11   -   Pressemeddelelse

Fra pæn pige til rå chick på no time

Så er Schwarzkopf Professional på banen med OSIS Style Shifters. En cool og kæk sprayvoks, der giver superfed struktur til håret og gør det nemt at style håret igen og igen, så du nemt kan "shifte" fra stilfuldt shoppinglook til pænt hår i skolen og pjusket surferlook på natklub. Sprayvoksen giver utallige stylingmuligheder - kun fantasien sætter grænsen!

Er du til kreative frisurer og elsker at "shifte" stil, mens du er på farten?
Med en OSIS Style Shifter ved hånden er det ingen sag at ændre frisure flere gange om dagen - "Spray it, shape it, shift it" - så simpelt kan det gøres! Sprayvoksen giver masser af struktur og følelsen af "saltvandstouch" og er perfekt til at skabe pjusket og crazy frisurer eller bare lækkert hår med fylde. OSIS Style Shifters kan også sagtens anvendes til langt hår, da den er nem at fordele og bevarer den naturlige følelse i håret. Og nej...der er ingen klæbrig fornemmelse i hår og fingre!

OSIS Style Shifters gør det muligt at skabe unikke, individuelle stylings og have fingeren på pulsen hele tiden. Den har samme størrelse som din Iphone og er derfor nem at medbringe i tasken. Og som et ekstra plus er designet så cool, at den er selvskrevet på badeværelses- hylden. OSIS Style Shifters sprayes i tørt hår og føntørres, men skal der skrues ekstra op på volumenknappen, kan den også sprayes i håndklædetørt hår.

OSIS Style Shifters fås i tre varianter og har en vejledende udsalgspris på kr. 149,- for 75 ml.

OSIS Style Shifters 1
Til mellem og langt hår.
Let hold - der giver naturlig bevægelse uden at tynge. Giver fylde og let struktur.

OSIS Style Shifters 2
Til kort og mellemlangt hår.
Medium hold - giver løft ved hårbunden.

OSIS Style Shifters 3
Til kort hår.
Stærkt hold, perfekt til pjusket surferhår og strithår.

OSIS Style Shifters kan købes hos Schwarzkopf Professional frisører landet over. Kontakt Schwarzkopf Professional på tlf. 8680 4811 for anvisning af nærmeste forhandler.

Relevant information

http://www.bella-vista.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Schwarzkopf Professional
Hårup Bygade 19-21
8600 Silkeborg, Danmark

  +45 86 80 48 11

http://www.bella-vista.dk

Modtag nyheder fra Schwarzkopf Professional på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire