Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/03-12   -   Pressemeddelelse

Flere danskere foretrækker telte

Danmark er det land i Europa, der har flest campister i forhold til indbyggertallet. Ifølge Dansk Camping Union har flere end 700.000 danskere været på campingtur - det svarer til 12,7 procent af hele befolkningen.

Dette skyldes blandt andet, at stadig flere danske skove bliver åbne for teltture. Miljøministeriet åbnede i slutningen af 2010 op for yderligere 37 skove på Skov- og Naturstyrelsens arealer, hvilket giver danskerne lov til at campere under de smukke bøgetræer i hele 87 statsskove fordelt over hele landet.

En stor fremgang i produktudviklingen af især telte er også en medvirkende faktor til, at flere familier pakker teltet og Trangiasættet. Telte er generelt blevet lettere, mere slidstærke og bedre designet end de var for blot 10 år siden. Outdoorbutikken, Seuf Outdoor, beliggende på Frederiksberg kan bekræfte stigningen af campingudstyr. De har siden 2008 beskæftiget sig med især salg af telte og campingudstyr om sommeren, og ved derfor, hvad der sælger.

"Bare siden 2008 har vi set en stor stigning i omsætningen på telte. Leverandørerne er i konstant konkurrence, og sørger derfor for at levere lettere, mere slidstærke telte år for år. Og der findes desuden et telt til enhver lejlighed - om du skal på festival, vandretur, campingtur eller blot har brug for en overnatning alene i den danske natur. Selv de store familie- og villatelte vejer ikke meget i forhold til deres størrelse, og er hos mange at foretrække frem for en campingvogn." siger ejeren af Seuf Outdoor, Sebastian Coquillard.

Camping og teltture har altså fået højstatus hos mange familier, og det sociale liv blandet med frihed og luksus er netop dét, som tiltrækker mange danskere. Ifølge livstilsekspert Henrik Byager er det følelsen af fællesskab, hvor alle taler samme sprog, og fascinationen af en livsform, hvor du flytter fra sted til sted med dit telt.

Sebastian Coquillard mener dog, at det ikke kun er campisterne, som efterspørger de mange telte. "Vi sælger mindst lige så mange telte til en eller to personer, som skal på vandretur i Sverige eller Norge. De bliver fascinerede af stilheden, og ser vandreturen som et afbræk fra hverdagens larm og sociale aspekter. Campister i Danmark er stigende, ja, men det er vandreentusiaster så sandelig også."

"Så selvom du måske mest er til overnatning på hotel er det anbefalelsesværdigt med et besøg på en campingplads, i de danske skove, eller på vandretur i Sveriges smukke natur. Man bliver bidt af det - og hvis du vælger det rette telt, som passer til netop dit behov, er du sikret en fantastisk oplevelse!" afslutter Sebastian Coquillard.


Relevant information

http://seuf.dk


Pressekontakt


Firma

SEUF Outdoor
FALKONER ALLÉ 73 B
2000 FREDERIKSBERG TL, Danmark

  38321060
  20772337

http://seuf.dk

Modtag nyheder fra SEUF Outdoor på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire