Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/11-03   -   Pressemeddelelse

Sharp starter landsdækkende serviceorganisation

Sharp Electronics Danmark starter egen landsdækkende serviceorganisation fra den 1. januar 2004. Formålet er fra nytår selv at kunne tilbyde kunder at tegne serviceaftale direkte med Sharp Electronics Danmark's lokale Sharp Centre.

Sharp Electronics i Danmark har i en årrække benyttet Winkelhorn Service Partner som eneste serviceleverandør på maskiner solgt i Danmark. Dette er ikke længere en holdbar løsning. Mere avancerede produkter og et stigende ønske fra nye kunder om direkte service fra vores lokale Sharp Centre har gjort det nødvendigt at etablere egen serviceorganisation, siger Salgsdirektør Torben Lund Rasmussen.

Vores landssækkende service kommer i første omgang til at have udgangspunkt fra København, Ballerup, Karlslunde, Kolding, Århus og Aalborg. Næste skridt vil være at ansætte flere teknikere i disse afdelinger og i løbet af 2004 vil vi etablere endnu flere lokale salgs- & service centre siger Torben Lund Rasmussen. Målet er i alt 12 til 15 lokale Sharp Centre i Danmark inden 2006, geografisk fordelt over hele Danmark, med hovedkontor i Rødovre.

Udover at kunne tilbyde vores kunder service direkte fra Sharp kommer vi til at lancerer et helt nyt servicekoncept, som giver kunden sikkerhed for, at de kun betaler for deres aktuelle forbrug. Vi vil således tilbyde flere valgfrie serviceordninger, siger Torben Lund Rasmussen, hvor målet er at sikre at vores kunder ikke oplever ubehagelige ekstraregninger for et forbrug der ikke er foretaget eller en sløret pris pr. kopi eller print.

Sharp og Winkelhorn vil fortsat have et samarbejde på både bestående og nye kunder, hvilket vi ser som en stor fordel for vores kunder, da flere har fået udført service via Winkelhorn Service Partner gennem mange år og derfor ikke behøver skifte.

Sharp Electronics vil endvidere i 2004 styrke fokus på Sharp's øvrige produktsortimentet til virksomheder i Danmark til også at omfatte projektorer til præsentationer, LDC-TV og luftrensere.

Relevant information

http://www.sharp-danmark.dk


Pressekontakt


Firma

Sharp Electronics Danmark
Islevdalvej 182
2620 Rødovre, Danmark

  70230310
  70230340

http://www.sharp.dk

Modtag nyheder fra Sharp Electronics Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire