Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/01-12   -   Pressemeddelelse

Nu kan alle være med i en musikvideo

SkjultReklame.dk introducerer Crowdfunding, til support af musikvideo. Årets nytårsforsæt: Gør Hvad Du Vil, et nyt hit fra Jonas Preisler, der handler om at gribe dagen, tage chancen og leve livet - her og nu!

Med SkjultReklame.dks nyeste projekt, Gør Hvad Du Vil af Jonas Preisler, er det muligt at købe sig til en statistrolle i musikvideoen. Ligeledes kan man købe billetter til releaseparty, backstagepas og en dag på settet, hvor overskuddet går til produktion af musikvideoen og afholdelse af releaseparty. Og så er der selvfølgelig en henvisningskonkurrence, hvor man kan vinde tilsvarende præmier.

Det koster penge at lave film og musikvideo. Mange penge. I USA er der opstået et nyt fænomen, Crowdfunding, og det er SkjultReklame.dk med til at indføre i Danmark. Det går kort fortalt ud på, at fans/supportere betaler et mindre beløb eksempelvis for billetter til releaseparty, backstage-pas, en dag på settet eller en statistrolle. Det koster ikke meget for den enkelte, men når der er mange nok...

SkjultReklame.dk vil være den skarpeste kniv i skuffen når det handler om Product Placement, produktplacering og skjult reklame for producenter, publikum og erhvervslivet.

Pressekontakt


Firma

SkjultReklame.dk
Vesternæsvej 12
4900 Nakskov , Danmark

  20720709

http://skjultreklame.dk/

Modtag nyheder fra SkjultReklame.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire