Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/05-11   -   Pressemeddelelse

Johan Denning udgiver debut CD

Lovende akustisk debutant på den danske musikscene.

I en tid, hvor der synes at være autotune, X-Factor og radiovenlig produktion om hvert et gadehjørne, er det en befrielse, når en sangskriver helt simpelt skriver gode sange og leverer dem på en intim og personlig måde. Sådan en sangskriver er Johan Denning.

Johan er kun 21 år gammel, men skriver allerede mere modne sange end mange musikere opnår i løbet af et helt liv. Teksterne handler om alt fra kærlighed og fundamentale overvejelser over livet til sange om svigermødre, og der er både alvor, humor og charme i teksterne.

Den 6. juni udkommer Johan Dennings debutalbum "Going Back Home" på københavnske L'Art Pour L'Art Records. Produktionen er holdt helt nedbarberet med Johans vokal, guitar og mundharpe i centrum, hvilket giver god plads til for alvor at lade de gode sange udfolde sig.

Lydbilledet er inspireret af kunstnere som Bob Dylan og A. A. Bondy. Særligt førstnævnte er en stor inspiration for den unge sangskriver. Johan blander dog det klassiske amerikanske sangskriverudtryk med mere moderne inspirationskilder som Wilco, Elliot Smith og Bright Eyes, hvilket giver albummet et meget personligt, men dog gen-kendeligt udtryk.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere en debutant, der vil være med til at give et alternativt bud på, hvordan dansk sangskrivning anno 2011 kan lyde.

Trackliste for CD'en:

1. Nothing Is What It Seems
2. I Know Better
3. What I Thought I Realized
4. They Could Have Been The Best Friends
5. Vanity Fair
6. Whenever You Love Someone
7. Oh Brother
8. Blues Of Law
9. The Apex Of The Sun's Way
10. When I'm Going Back Home

Der vil i forbindelse med udgivelsen blive afholdt en åben pre-releasefest på Din Nye Ven i København torsdag den 2. juni kl. 19.30, hvor Johan spiller en akustisk solo-koncert.


Relevant information




Pressekontakt


Firma

Slow Records
Guldbergsgade 45, 4.TV
2200 KøbenhavnN, Danmark

  23249936
  23249936

http://www.slowrecords.dk

Modtag nyheder fra Slow Records på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire