Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/03-08   -   Pressemeddelelse

SmartGuy A/S vinder e-Handelsprisen 2008

SmartGuy.dk er blevet nettets svar på et stormagasin. Stadig flere vælger at sidde hjemme og købe tøj & tilbehør foran computeren. Derfor har SmartGuy.dk nu modtaget e-handelsprisen - brancheprisen.

"Vi er rigtig stolte over denne pris - specielt fordi der var mange andre dygtige virksomheder nomineret til denne pris, fx BonaParte og TrendSales", udtaler direktør Nicolai Kærgaard.

E-handelsprisens jury udtaler blandt andet: "SmartGuy.dk er en enkel og super gennemført butik, der præsenterer brugeren for en hurtig og effektiv købsoplevelse. Butikken har en gennemført identitet og er tro overfor sin egen ambition. Det kan faktisk ikke blive nemmere at komme ind i webbutikken, hive billige mærkevarer ned fra hylderne, betale og så modtage dem med posten efter et par dage - alt sammen hjemme fra sofaen. SmartGuy.dk's omsætning, vækst og antal kunder vidner om et succesfuldt forretningskoncept, der bare virker."

Udover SmartGuy.dk som blev lanceret i 2000 og fokuserer på modetøj til drenge og mænd - har selskabet lanceret SmartGirl.dk i 2005 og SmartKids.dk i 2007, der fokuserer på henholdsvis modetøj til piger samt til børn & baby. Og mere er på vej. "Vi har store ambitioner, og vi tror, der er mange flere potentielle kunder, der har en oplevelse til gode hos os".

SmartGuy A/S driver i Danmark www.SmartGuy.dk, www.SmartGirl.dk og www.SmartKids.dk. Selskabet har mere 600.000 registrerede brugere i Norden og har 50 ansatte og eget lager på 4.000 m2 til at ekspedere de mange kunder.

Yderligere information:

Direktør Nicolai Kærgaard, tlf. 26 22 99 11

Direktør Christian Bjerre Kusk, tlf. 59 20 70 75

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup

http://www.SmartGuy.dk/
http://www.SmartGirl.dk/
http://www.SmartKids.dk

Relevant information

http://www.smartguy.dk


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire