Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/10-09   -   Pressemeddelelse

Kendt netbutik skifter navn

SmartGuy A/S har som følge af juridiske tovtrækkerier valgt at skift navn på sin online børnetøjsbutik. Siden opstarten i 2004 har butikken heddet SmartKids.dk - men nu ændres navnet til SmartSmall.dk.

Baggrunden for skiftet er, at der igennem en længere periode har kørt en sag mod SmartKidz med z omkring rettighederne til varemærket SmartKids. SmartGuy A/S forventer at vinde sagen i landsretten, men ønsker ikke at leve med en juridisk usikkerhed. Derfor tager man nu det store skridt og skifter navn til SmartSmall.dk.

SmartGuy A/S har anvendt navnet SmartKids siden SmartGuy A/S - et par år før modparten - købte domænet i 2004. "Modparten har desværre haft held til at overbevise byretten om, at vi først lancerede SmartKids i 2007, fordi vi udsendte en pressemeddelelse i 2007 hvor vi omtalte butikken som "ny". Men virkeligheden er, at SmartKids har været aktiv siden 2004, hvor vi købte domænet", udtaler Christian Bjerre Kusk. For landsretten har man derfor sat voldsomt ind for at bevise, at man rent faktisk har indkøbt, solgt og markedsført børnetøj under navnet SmartKids siden 2004.

Kunderne vil stadigvæk i formentlig et år endnu kunne taste www.smartkids.dk og kunne handle børnetøj fra 0 til 16 år på SmartSmall.dk, men SmartGuy A/S vil med en stor kommende markedsføringsindsats arbejde på at vænne kunderne til, at navnet nu er SmartSmall.dk med Danmarks største online udvalg af børnetøj med over 100 forskellige mærker.

På månedsbasis har SmartGuy A/S over en million unikke besøgende fordelt på de forskellige websites www.smartguy.dk, www.smartgirl.dk, www.smartsmall.dk, www.smartmen.dk m.fl. Selskabet har 25.000 varenumre på lager, forhandler mere end 300 forskellige modebrands, har et 4.000 m2 stort lager og administration i Jyderup på Vestsjælland hvor selskabet beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Yderligere information:
Direktør Nicolai Kærgaard, tlf. 26 22 99 11
Direktør Christian Bjerre Kusk, tlf. 28 56 37 52

Relevant information

http://www.smartguy.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire