Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/01-11   -   Pressemeddelelse

SmartGirl.dk væltet af udsalgsstorm

Mode og børnetøjs butikkerne SmartGirl.dk og SmartKids.dk startede det årlige januarudsalg den 5. januar, men blev efter få timer lammet af besøgsstorm - der i perioder lagde serverne helt ned.

Udsalget er så småt skudt i gang rundt omkring i landet. Mange danskere undgår snevejret og slåskampen i rodekasserne, ved at finde deres udsalgsscoops på nettet. De internetbaserede modeshops SmartGirl.dk og SmartKids.dk havde i år valgt at annoncere deres udsalg en uge i forvejen, og startede deres udsalg den 5. januar. Det gav dem et eksplosivt antal besøgende, hvilket gav sådan et enormt pres på deres serverer, at siderne til tider var meget ustabile og kunderne ikke fik mulighed for at lægge varerne i indkøbskurven.

"Vi havde slet ikke drømt om, at få så mange besøgende - og det er dybt beklageligt at siden fejler. Men fejlen er rettet nu, og vi er klar til at betjene vores kunder" fortæller Direktør Christian Bjerre Kusk.

Udviklingsteamet har arbejdet hele natten på at få sat ekstra serverer op og stabilisere de to sites, som nu kører igen. Så begge sites er nu klar til at modtage endnu flere besøgende.

"Det kommer ikke til at ske igen. Vi er nu klar til at modtage alle de besøgende, der måtte komme." Afslutter Christian Bjerre Kusk, og lover samtidigt de besøgende besparelser på op til 80 % på brands som Vila, Vero Moda, Second Female til kvinderne og Hummel, Minymo, Småfolk, Ticket To Heaven m.fl. til børnene.

###

Kort om SmartGuy A/S

Nordens største fashionssites
SmartGuy A/S står bag internetbutikkerne SmartGuy.dk, SmartMen.dk, SmartGirl.dk samt SmartKids.dk, som i dag udgør nordens største fashionssites. Vores shops er 100 % internetbaseret, hvilket betyder at vi har skåret alle omkostninger til butik og manuel ekspedition væk. Besparelserne gives til kunderne, som kan finde de nyeste varer til favorable priser.

Over 10 års erfaring
SmartGuy A/S blev lanceret i år 2000 af fire partnere - Christian Kusk, Nicolai Kærgaard, Jens Dalsgaard og Poul Kusk. Det var under trange forhold, at butikken startede sit virke. I kælderen under butikken "Poul Kusk" blev de første pakker sendt ud til vore s kunder. Indtjeningen var minimal, men vi kunne holde skindet på næsen ved at have lave lønudgifter, ingen husleje samt minimale omkostninger til varelager. Vi brugte simpelthen butikkens varelager, således at varen først blev indkøbt i samme øjeblik, som den var blevet solgt på SmartGuy. Hver en krone som vi tjente de første par år, blev brugt på markedsføring og indkøb. Vores eget lager voksede stille og roligt, og det blev mere og mere tydeligt, at vi var ved at sprænge rammerne med det voksende varelager. I dag beskæftiger SmartGuy A/S over 100 fuldtids medarbejdere samt en hel del studentermedarbejdere, der hjælper os efter skole.

E-mærket Gazelle
SmartGuy A/S har gennem tiderne modtaget en del forskellige priser - bl.a. er vi blevet Børsen Vækst Gazelle i 2007, 2008, 2009 og 2010, vi har modtaget prisen "Ivækst", "Årets vækstiværksætter" og vi har modtaget e-mærket fra E-handelsfonden.

Relevant information

http://www.smartgirl.dk


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire