Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/04-15   -   Pressemeddelelse

STYLEPIT lancerer ny platform med nyudviklet funktionalitet og nyt design

STYLEPIT, en af Danmarks største online modebutikker, lancerede i sidste uge en innovativ online shoppingoplevelse, som rykker STYLEPIT helt frem i feltet på onlinemarkedet.

Efter omfattende split-testings og tilbundsgående brugerundersøgelser, blev lanceringen af den unikke funktionalitet en realitet onsdag kl 12 i sidste uge:

'Tøjsalg på nettet er et ekstremt krævende marked med tiltagende konkurrence, og denne platformsforbedring er blot én blandt mange nye tiltag vi planlægger, med fokus på kundens købsoplevelse', siger Marc Jeilman, CFO/CEO hos Stylepit A/S.

Den helt nye brugerflade med nyudviklet struktur og look, kombinerer STYLEPITs ønske om et farverigt univers med informativt produkt-flow og stærk merchandising, som skal medvirke til at hæve selskabets konverteringsrate til et nyt niveau.

Sitet, naturligvis optimeret til mobilbrug, viser STYLEPITs overlegne funktionalitet og kreative kompetencer, som tilsammen har skabt et overskueligt, samlet indkøbsunivers for hele familien på nettet.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire