Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/11-15   -   Blog

Egg Helmet nu på stylepit.dk



Safety First.
Husker du hjelmen, når børnene skal ud og cykle, løbe på løbehjul eller skate?
Det gør vores blogger, Sarah Bergen - selv på en hurtig tur på løbehjul, er hjelmen altid på. 'Man kan komme så slemt til skade, og vi skal altså huske at passe på børnenes hoveder!' Læs hendes erfaringer med Egg Helmet lige her...


'Begge vores drenge har de vildt fede hjelme fra EGG Helmet. Ideen er at man køber en hjelm, som i øvrigt også er MEGET fed uden skins, og sætter sine udvalgte skins på.
Stylepit.dk har hjelmen til 559,75.- skins til 149,75.- og add ons til 99,75.-

Drengene har valgt skins selv, og de er super glade for dem. De sidder perfekt fast og er ikke tunge eller klodsede som mange andre vi har prøvet gennem tiden.
De findes i Small og Medium med hovedstørrelses mål: Str. S = 48-52 cm og
Str. M = 52-56 cm

Hjelmen kan bruges til ski, snowboard, cykling, skate-bord, rulleskøjter eller anden sport. Egg Helmet er universal og opfylder alle sikkerhedskriterier, der er stilles til disse typer produkter.
Den har ekstra beskyttelse ved kinderne og omkring ørerne og nakken, og dermed er barnets hoved optimalt beskyttet, hvis det skulle ske at man falder.

Mine drenge blir altid vildt varme på toppen, når de er aktive, så det er perfekt, at den her hjelm har lufthuller, så de ikke koger over og får lyst til at tage den af.

Derudover er hjelmens pudesystem af svedtransporterende materiale, puderne til hjelmen medfølger i 2 tykkelser, så de kan sættes i hjelmen og kombineres til den helt optimale pasform.

På billedet ses drengene med deres super cool hjelme.

Relevant information

http://www.stylepit.dk/blog/egg-helmet-er-nu-pa-stylepit/

http://www.stylepit.dk/born/maerker/egghelmet


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire