Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/11-15   -   Blog

Hvad du ønsker...skal på Ønskelisten på stylepit.dk

"Jeg vil gerne snart have din ønskeliste, Kristina!" sagde min mor i oktober! I starten af november var hun der igen: "Kristina, har du fået lavet en ønskeliste mig?" Mig: "Nej ikke endnu..." Mor: "Jamen du ved godt, at hvis der ikke er nogen ønskeliste, er der ingen gaver til jul. Så det er en billig omgang i år, det lyder da dejligt - hehe".

Vores blogger, Kristina Sloth, har et om ikke I-lands problem, så dog en velkendt udfordring her op til jul: Ønskelisten.
Hvad skal der stå, hvor meget må det koste, hvem kan finde ud af at købe det jeg ønsker mig - ønsker jeg mig noget overhovedet??

STYLEPIT har en del af løsningen: Ønskelistefunktionen.

Som du kan se på videoen er det ganske enkelt - helt som at shoppe dine yndlingsitems. Du lægger dem bare på Ønskelisten istedet for i indkøbskurven.

Og Vupti! så har du din favoritønskeliste med størrelser og farver lige klar til at maile til mor, bror, svigerinde, veninde...smart, ik..

Rigtig god ønskejul :-)

Relevant information

http://www.stylepit.dk/blog/onskeliste-hos-stylepit/


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire