Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/04-16   -   Pressemeddelelse

Sommertøj til hele familien - Midseason Sale på stylepit.dk



Ny sommergarderobe til hele familien trækker tænder ud i det fleste budgetter. Sko, sandaler, shorts, kjoler, toppe.. Derfor kan du nu med fordel shoppe hele baduljen på Stylepit.dk's Midseason Sale. Til gode priser FØR sommeren for alvor går igang.

Lille Ida er ikke så lille længere. Det er Tom faktisk heller ikke - men det er ikke højden der klemmer for hans vedkommende. For begge gælder dog, at tøjet fra sidste sommer, det kommer de ikke langt med i år.

Så lørdag rydder mor op i familiens gamle sommertøj, badetøj og sportstøj, og pakker sammen. Far kører det hele på loppemarked søndag morgen, så Ida kan sælge det og få lommepenge til sommerferien - og senere shopper de sammen til aftenkaffen.

Hjemmefra.

På stylepit.dk.

Stylepit.dk har nemlig skudt forårets Midseason Sale igang med super doorbusters og gode besparelser på familiens sommertøj. Det betyder tøj til mor (som skal ha den der nye kjole), far (hvis tøj jo hang og krøb i skabet) og Ida, som skal til sydens sol med vennerne om kort tid (og derfor skal bruge både sneakers, bikini og toppe).

Og så var der lige gaven til konfirmationen hos naboen. (Det blev et armbånd og et ur).

Let og ganske nemt hjemmefra spisebordet - alt købt med et enkelt klik.

Find sommertøj, sko og tilbehør til hele familien på stylepit.dk til de bedste priser under Midseason Sale.



Relevant information

Midseason Sale på stylepit.dk
http://www.stylepit.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire