Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/04-16   -   Pressemeddelelse

STYLEPIT nu officielt ejet af Bestseller a/s



Som en af Danmarks største og ældste online modebutikker, er STYLEPIT glad for i dag at kunne meddele, at vi pr dags dato er en del af Bestseller a/s koncernen.

Onsdag d. 13.4.16 kl 17 afnoteredes STYLEPIT A/S fra Børsen, og er dermed ejet af Bestseller a/s koncernen. Koncernen har med STYLEPIT fået en fuldt funktionel og selvstændigt fungerende virksomhed i porteføljen.

'Det er klart, at med Bestseller a/s som ejer, står vi i en helt ny situation, som både skaber finansiel stabilitet og giver driftsfordele. Det ser vi som en ny start for forretningen, som vi selvfølgelig glæder os meget over', udtaler CEO for STYLEPIT, Sven-Eric Nilsson.

Den fremtidige strategi for forretningen STYLEPIT bliver lagt over sommeren, således at den nye konstellation kan tage sin start med efterår 2016 sæsonen efter sommerferien.

'Det er en utrolig spændende proces vi går i gang med, og vi imødeser nye strategier og fremtidsrettede linier med stor interesse. At STYLEPIT kommer styrket ud, er jeg slet ikke i tvivl om, og vi vil som online modebutik stå stærkere end nogensinde', afslutter Sven-Eric Nilsson.

Pressekontakt


Firma

Stylepit A/S
Laplandsgade 4A
2300 København S, Danmark

  +45 22 30 86 06

http://www.stylepit.com

Modtag nyheder fra Stylepit A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire