Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/05-11   -   Pressemeddelelse

Solvang tager enkeltstarten i USA's største cykel-event

Amgen Tour of California:
Solvang tager enkeltstarten i USA's største cykel-event The Amgen Tour of California, der er USA's største cykel-event, har lagt årets enkeltstart i charmerende Solvang. Cykelløbet løber af stablen den 15. - 22. maj, hvor de seks elitehold vil rulle gennem solstaten Californien, der for sjette år i træk lægger scene til dette fantastiske cykelløb med både internationale og amerikanske deltagere.

Mange af deltagerne kender allerede Solvangs veje, der er populære som træningsområde for såvel professionelle som amatør-cyklister. For tilskuere til denne underholdende cykelevent er Solvang det perfekte udgangspunkt, og enkeltstarten, der i år er kort men krævende, kan følges i den smukke Santa Ynez dal. Enkeltstartens 24 kilometer vil tage deltagerne gennem små landsbyer, vinmarker og gårde og op af det stejle Ballard Canyon.

Enkeltstarten anses som afgørende for løbets endelige resultat, og Solvangs veje vil vise, hvem der har ægte cykelben og evner til at vinde The Amgen Tour of California 2011.

Læs mere her: www.tourofcalifornia-solvang.com/

Solvangs Root 246 er kåret som vinområdernes bedste restaurant Root 246 er netop blevet kåret som bedste amerikanske restaurant blandt landets mange vinområders restauranter. Solvangs restauranter byder primært på æbleskiver og smørrebrød, men Root 246 er i den grad anderledes. Her er kitch og traditioner erstattet af stilren, lækker indretning og funky moderne retter. Fokus er dog stadig lokalt: råvarerne købes på det lokale marked og vinen kommer fra the Central Coast, heraf mange fra restaurantens naboer - vingårde og vinmarkerne i Santa Ynez dalen.

Vi kan især anbefale kokkens fritto misto (blæksprutte og rejer)og en flaske pinot noir fra vingården Ampelos.

Læs mere og book bord her: http://www.root-246.com/

Relevant information

http://www.solvang100.dk


Pressekontakt


Firma

Solvang Turistkontor Danmark
Vesterbrogade 26, 3 sal
1620 København V, Danmark

  +45 2942 1005

http://www.solvang100.dk

Modtag nyheder fra Solvang Turistkontor Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire