Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-11   -   Pressemeddelelse

Afspilles nu i hele hjemmet: Apple Airplay musikfunktion på Sonos

Sonos giver dig den eneste rigtige Apple AirPlay flerrumsoplevelse med en Apple AirPort Express.

Sonos, den førende udvikler af trådløse musiksystemer til flere rum i hjemmet, introducerede i dag Sonos System Software 3.4, en gratis softwareopdatering, der giver dig mere musik og flere funktioner i musikoplevelsen med Sonos. Sonos 3.4 gør det nemt at afspille Apple AirPlay musikfunktioner i hele hjemmet og tilbyder også support til Apple iPad og Apple iPhone multitasking og Sonos Controller til Android™.

"Den spændende AirPlay musikfunktion sender en sang fra et iOS-produkt til en højttaler eller receiver", siger John MacFarlane, grundlægger af og direktør i Sonos, Inc. "I dag forbedrer Sonos AirPlay-oplevelsen med en partyfunktion, så den moderne musikelsker kan sende en sang fra sin iPhone eller iPad til alle hjemmets rum, perfekt synkroniseret.

Apple AirPlay musikfunktion på Sonos
Nu kan du streame sange fra din iPhone, iPad eller iPod touch over hele dit hjem på Sonos. Tilslut en Apple Airport Express via en ekstern kilde til en Sonos ZonePlayer og nyd den eneste sande Apple AirPlay flerrumsoplevelse.

· Partyfunktion: Kun med Sonos kan du sende en sang fra dit iOS-produkt til flere ZonePlayers i hele hjemmet og opleve sangen i alle rum på samme tid.

· Forskellige sange i forskellige rum, med Sonos: Kun med Sonos har du siden 2005 kunne afspille forskellig musik fra dit iTunes-bibliotek i forskellige rum i hjemmet.

For flere oplysninger om, hvordan du afspiller musik med Apple AirPlay musikfunktion på Sonos, anbefalede indstillinger og meget mere, besøg da www.sonos.com/AirPlay.
Andre Sonos 3.4 funtioner er:
Hurtigere trådløs kontrol på din iPhone og iPad med support af iOS-multitasking. Find og afspil din musik endnu hurtigere med multitasking-opdateringer på den gratis Sonos Controller til iPhone og Sonos Controller til iPad. Begge kan downloades fra iTunes App Store.

Mere kontrol med support til Sonos Controller til Android. Omdan din favorit Android smartphone til en fuldtudbygget Sonos Controller med en gratis app, som du kan downloade fra Android Market i dag. Sonos Controller til Android har en innovativ musikstemmesøgning så du kan finde kunstnere, album eller numre ved blot at tale ind i din telefon.

Flere oplysninger om Sonos 3.4, softwareversionen kan findes her: http://sonos.com/support/software_update.aspx

Relevant information

http://www.sonos.com


Pressekontakt


Firma

Sonos Europe B.V.
Witte Kruislaan 6
NL-1217 AP Hilversum, Danmark

  +31 6 525 89 043

http://www.sonos.com

Modtag nyheder fra Sonos Europe B.V. på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire