Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/10-10   -   Pressemeddelelse

​Caroline Wozniacki: Tak for tilliden

Det var den danske afdeling af Sony Ericsson, der tilbage i 2007 skrev en 4-årig sponsoraftale med den dengang blot 16-årige Caroline Wozniacki, som de færreste uden for Danmark kendte til. I dag er det noget anderledes. Nu er Caroline verdens bedste kvindelige tennisspiller og stadig meget glad for Sony Ericsson Danmarks tidlige tillidserklæring - og ved Sony Ericsson Danmark er National Account Manager, Kenneth Møller, en meget stolt sponsor.

Der er ikke mange, der ved det, men det var faktisk Sony Ericssons danske afdeling, der i sin tid kom på ideen om at sponsorere den dengang kun 16-årige Caroline Wozniacki globalt. I dag sidder Sony Ericsson Danmark så med verdens bedste kvindelige tennisspiller som ambassadør - og det er man godt tilfredse med i Sony Ericssons danske hovedkvarter i Hørsholm.

"Vi har hele tiden troet på Carolines evner - først og fremmest på tennisbanen, men også uden for som ambassadør for Sony Ericsson. Hun har det der ekstra, som er meget få forundt. Caroline kombinerer professionalisme med ungdommelig charme og gå-på-mod. Det passer perfekt til vores produkter og derfor er vi alle ved Sony Ericsson Danmark super glade på Caros vegne og ønsker hende mange gange tillykke med titlen som verdens bedste kvindelige tennisspiller, og som verdens bedste brand for os," siger Kenneth Møller, der er National Account Manager for Danmark og Island ved Sony Ericsson.

Hovedpersonen selv, Caroline Wozniacki, er heller ikke bleg for at indrømme, at hun er glad for at Sony Ericsson Danmark valgte at satse på hende i en ung alder og har bidraget til at hun fik ro til at fokusere på hendes tennis og målet om at blive verdensetter - en drøm hun har haft siden hun var 12 år gammel.

"Da jeg var 16 år, var jeg talentfuld, men jeg havde ikke for alvor slået igennem internationalt. I den periode havde jeg brug for ro til at kunne fokusere på min tennis, og det hjalp Sony Ericsson Danmark med gennem deres sponsorat. Udover den økonomiske støtte, har det også været en stor oplevelse at lave diverse kampagner sammen med dem. Sidst, men ikke mindst, har Sony Ericssons produkter gjort det meget nemmere for mig at være online, lytte til musik og tage billeder. Jeg er glad for deres støtte gennem de sidste fire år, så tak for tilliden," siger Caroline Wozniacki.

Værdien af Sony Ericsson Danmarks sponsorkontrakt med Caroline Wozniacki er, lige som Caroline Wozniacki, også kun gået en vej - nemlig op.

"Ingen tvivl om, at vi lavede en god aftale for begge parter da vi skrev under med Caroline i 2007. Caroline havde store ambitioner, men ingen vidste hvor det ville ende. Vi var klar til at tage chancen og kan nu se tilbage på en fantastisk rejse sammen med Caroline. Vi håber vores samarbejde vil fortsætte lang tid endnu - ligesom vi håber Caroline kan beholde førstepladsen i lang tid og vinde nogle Grand Slams," siger Kenneth Møller.

For at fejre Caroline Wozniackis førsteplads har Sony Ericsson de seneste dage indrykket en række hyldestannoncer i de danske dagblade.

###

Billedtekster:

IMG_2217
Caroline Wozniacki 16 år underskriver sponsoraftale med Sony Ericsson Danmark

Y2I8217
Caroline Wozniacki under WTA turneringen i Farum

CW
Caroline Wozniacki under US Open

Relevant information

http://www.sonyericsson.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sony Ericsson Mobile Communications AB
Slotsmarken 18 1
2970 Hørsholm, Danmark

  2844 4444

http://www.sonyericsson.com

Modtag nyheder fra Sony Ericsson Mobile Communications AB på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire