Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/11-09   -   Pressemeddelelse

Helmig går platin og arrangerer ekstrakoncert

Århusianeren cementerer sin position som hele nationens popdreng med stort plade- og billetsalg.

Der er bud efter "Tommy Boy" blandt de danske pladekøbere. Det seneste udspil fra Thomas Helmig har allerede solgt 30.000 fysiske eksemplarer, og det udmønter sig nu i en platinplade til popsmeden.

På den måde følger albummet op på den succes, som førstesinglen "100 Dage" grundlagde. Nummeret har ligget nummer ét hos iTunes, Tjeklisten og TDC PLAY og sikrede sig for nyligt en guldplade for 15.000 solgte eksemplarer.

- Det er virkelig dejligt, at folk bliver ved med at tage så godt imod, det jeg går og laver. Det giver en masse energi, konstaterer Thomas Helmig.

Og energien får han brug for. I februar og marts ligger en koncertrække, som fører Helmig hele landet rundt. Billetsalget hertil går også strygende. Der er allerede solgt mere end 20.000 billetter. Senest er koncerten i TAP1 i København meldt udsolgt, hvorfor der netop er blevet arrangeret en ekstrakoncert. Også i Århus skulle der en ekstra koncert til for at møde efterspørgslen.

Billetter til Helmigs koncerter kan købes via www.billetlugen.dk

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire