Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/11-09   -   Pressemeddelelse

Ginger Ninja debuterer og turnerer med Dizzy Mizz Lizzy

Legatvinderne er klar med deres første album til januar. Til foråret venter koncerter med Tim C. og Co.

25. januar lander første udspil fra den fyrige elektrorockkvartet Ginger Ninja. Det er produceret af Fridolin Nordsø, som også har arbejdet med The Fashion og The William Blakes.

Debuten følger op på et hektisk år for bandet, der for alvor markerede sig ved at være årets modtagere af BandBase.dk-legatet - senere fulgte koncerter ved Spot Festival, Start! Festival og Roskilde Festival. Og gennem hele sommeren var singlen "Sunshine" blandt de allermest spillede sange på P3. Den er netop blevet fulgt op af andensinglen "Bone Will Break Metal".

Oveni har Dizzy Mizz Lizzy peget på Ginger Ninja som opvarmningsband på deres imødesete turné i marts og april - en turné, som blandt andet indbefatter fire udsolgte koncerter i K.B. Hallen.
- Vi har valgt bandet, fordi de har lidt den samme melodiøse sans og unge energi, vi selv besad dengang. Vi glæder os til at have dem med på tur, siger Dizzy-frontmand Tim Christensen.

Ginger Ninja består af Johan Luth på trommer, Carl Riestra Rasmussen på bas, Henrik Hamilton på sang og guitar samt Rasmus Søby Andersen på guitar.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire