Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/02-10   -   Pressemeddelelse

Kashmir går guld

Med "Trespassers" har Kashmir hurtigt cementeret deres position som et af de mest populære danske rockbands. Albummet har nemlig rundet 15.000 solgte eksemplarer på en uge, og det sikrer gruppen en guldplade. Efterspørgslen sættes i relief af, at Kashmir ikke har udgivet et album i fem år.

Samtidig præsenterer kvartetten videoen til den nye single "Still Boy". Den er instrueret af Jakob Printzlau, som sammen med Kasper Eistrup har skabt en visuelt opfindsom og fortælleteknisk rørende lille historie - nærmest en slags socialrealistisk pendant til "Pinocchio".

- Det socialrealistiske aspekt i videoen er efter min mening kommet til at fungere rigtig fint, siger Kasper Eistrup og fortsætter:

- Videoen kan ses som vores personlige kommentar til hjemløse menneskers ulidelige livsvilkår i vores nærmiljø. Det kan være svært at forstå, at vi i et rigt land som Danmark ikke kan finde ud af at tage vare på vores egne tabte eksistenser.

Videoen havde premiere i går og kan ses hér

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire