Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/04-10   -   Pressemeddelelse

300.000 har set dansk kyssevideo

En musikvideo med to afklædte piger, som kysser, har gjort det danske enmandsband Complicated Universal Cum til et populært navn på nettet.

Danske Complicated Universal Cum er blevet et kæmpe internetfænomen med musikvideoen til singlen "I Can Hardly Wait".

Den er på få dage blevet set af mere end 300.000 mennesker via tjenester som YouTube og Vimeo. Og væsentlige udenlandske medier, herunder britiske NME, har samlet den op og omtalt den. Den tyske musikvideoinstruktør Tobias Stretch, der har arbejdet med blandt andre Radiohead, går endda så langt som at kalde den "årets video".

Videoen er ganske simpel og viser blot to afklædte piger, som kysser hinanden i ét langt klip med "I Can Hardly Wait" som baggrundsmusik.

Debutalbummet fra Complicated Universal Cum kom i tirsdag på vinyl og som digital download og er udgivet i samarbejde mellem Fake Diamond Records og Sony Music. Ene mand bag projektet er Frederik Valentin, der også er kendt fra Rock Hard Power Spray.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire