Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/04-10   -   Pressemeddelelse

Thomas Dybdahl gør oprør mod sig selv

Den norske sanger udgiver albummet "Waiting For That One Clear Moment" 26. april. Her drosler Dybdahl ned for den tyste stilrenhed og åbner op for funk og collager.

Thomas Dybdahl regnes blandt de mest roste og elskede sangskrivere i dette årtusind både herhjemme og i hjemlandet. En popularitet, som er bygget omkring hans sensitive sangskrivning og millimeterpræcise croon.

Begge dele bliver dog tonet kraftigt ned på sangerens femte album "Waiting For That One Clear Moment", som udkommer 26. april. Her lader Dybdahl i stedet inspirationer fra Prince og Curtis Mayfield skinne igennem.

- Det er en reaktion på, at mange forventer, at min musik skal få dem til at føle på en bestemt måde eller hjælpe dem, hvis de er i et bestemt humør. De forventer, at jeg spiller på visse emotionelle strenge, siger Thomas Dybdahl.

- Derfor har det været vældig fristende at smide de dele væk, som de har kunnet lide, og se, hvordan de reagerer på andre dele. Det er et oprør. Et lidt barnligt, forsinket ungdomsoprør.

For første gang har Dybdahl arbejdet sammen med en co-producer, og han valgte bevidst sin tidligere trommeslager Morten J. Olsen, der kommer fra avantgarde og støjrock. Sammen har de bygget et garagefunk-univers op omkring sangeren og sangskriveren Thomas Dybdahl, og albummet er på den måde mere collageorienteret end de stilrene forgængere. Det bliver også underbygget af, at sangene er skrevet og optaget forskellige steder som Stavanger, New York, Singapore og Frankrig.

Første single bliver den turbulente og stakåndede "Party Like It's 1929", som også signalerer de nye falsettoner fra Dybdahl.
I forlængelse af albummet optræder Thomas Dybdahl på Vega i København 3. og 4. maj samt én gang på Train i Århus 5. maj.

OBS: FÅ INTERVIEW MED THOMAS DYBDAHL I UGEN OP TIL RELEASE I KØBENHAVN.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire