Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/04-10   -   Pressemeddelelse

Kashmir præsenterer Arrowman

En særlig Kashmir-superhelt ser dagens lys ved bandets tre koncerter i Vega.

I aften lander Kashmir i Store Vega til den første af i alt tre udsolgte koncerter efter en danmarksturné, der har bragt kvartetten hele landet rundt til udsolgte huse.

Men der er noget særligt over at komme hjem, og derfor har Kasper Eistrup & Co. valgt at gøre noget ekstra for københavnerpublikummet. I dag, i morgen og på torsdag kan Kashmir-entusiaster erhverve sig et serigrafitryk af Arrowman, der ikke har kunnet købes nogen andre steder på turnéen.

Det er tegnet af Kasper Eistrup, og klikker man på billedet til venstre, kan man se tilblivelsen.

- Arrowman er en udbygning af en gammelkendt superhelt, som vi har trukket over i Kashmirs univers. Jeg er selv stor fan af både diverse trykketeknikker og tegneseriehelte og har ofte haft lyst til at skabe et særligt "Kashmir-helte-tryk" til vores fans, siger Kasper Eistrup.

Motivet, som er trykt på 450 grams luksuspapir, er signeret og nummereret og findes i kun 100 eksemplarer. Trykket måler 50 x 70 cm og kan købes for 250 kr.

Om få dage rejser Kashmir på europaturné i hele maj måned, inden de atter skal spille i USA og senere igen rammer de største festivaler herhjemme over sommeren.

Følg med på www.kashmir.nu

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire