Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/04-10   -   Pressemeddelelse

Danmark udgiver komet-duo som første land i verden

Den engelske duo, Hurts, er spået en stor fremtid og presse og branchefolk. Deres første officielle udgivelse, hittet "Wonderful Life", er netop udkommet - kun i Danmark.

En række pladeselskaber har kæmpet om deres underskrift, og i månedsvis har den internationale musikpresse ivrigt fremhævet den engelske duo, Hurts, som et af de navne man bør holde øje med i år. BBC har været blandt de mest højlydte og har kategoriseret gruppens moderne tag på mørk elektronisk pop á la Human League og New Order som "Sound of 2010".

Nu er den første officielle Hurts-udgivelse klar, og den er kun udkommet i Danmark. Det drejer sig om singlen "Wonderful Life", der har været et gedigent radiohit gennem den seneste tid. Den har blandt andet været Ugens Uundgåelige på P3, og i øjeblikket aspirerer den til en førsteplads på den danske airplay chart. Hidtil har det dog været umuligt at købe sangen - kun et remix af nummeret har været tilgængeligt.

Men på grund af den danske succes er nummeret nu sat til salg på iTunes i Danmark, og den bevæger sig i øjeblikket hastigt mod topti.

Sangen bliver støttet af en video, som gruppen selv har lavet for den ringe sum af 300 engelske pund.

Debutalbummet med Hurts forventes at udkomme i sensommeren 2010.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire