Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/06-10   -   Pressemeddelelse

Kira Skov går i studiet med John Parish

I denne uge begynder sangerinden indspilningerne til et nyt album. Det sker på Island med stjerneproduceren John Parish.

Det er med sommerfugle i maven, at Kira Skov i dag tager til Island for at indspille sit sjette album.

For på vulkanøen venter ét af hendes store idoler, musikeren og produceren John Parish, der har arbejdet tæt sammen med PJ Harvey, og hvis cv også tæller blandt andre Eels, Tracy Chapman og Sparklehorse. Han bliver manden, som skal producere det kommende udspil fra Kira Skov.

- Det er første gang, vi mødes, så jeg er sindssygt spændt, fortæller Kira Skov.

Sangerinden kom i kontakt med Parish ved helt simpelt at kontakte ham på Myspace. Svaret kom prompte fra englænderen, som var glad for det, han hørte.

- Han var begejstret for min stemme og for sangene, og så aftalte vi, at jeg skulle sende nogle demoer. Siden har vi holdt kontakten, fortæller Kira Skov.

Med sig til Island har Kira Skov sit orkester The Ghost Riders, som også var med på sangerindens seneste udspil. Albummet bliver mikset i København, og rammer de danske butikker i løbet af efteråret.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire