Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/11-10   -   Pressemeddelelse

The Wong Boys hylder parforholdet

Den beskidte diskopunkduo, som hittede med "Git Ur Fuk On", springer overraskende ud som narrepikke på deres nye album "W". Det nye materiale kan også høres på Huset i Magstræde d. 19. november.

Der gemmer sig fromme lam bag The Wong Boys' nasty facade. For trods halvperverse tekster og ditto koncerter er duoens medlemmer, Frank Ziyanak og Stefan Kvamm, gode drenge, som passer deres kærester. Det røber de mellem linjerne på nummeret "In da House", som man finder på deres netop udsendte album "W".

- Det er en hyldest til vores respektive livslange sexpartner. Om at hente appetit ude og spise hjemme. Om at være byens største narrepik og være stolt af det, siger Frank Ziyanak og mindes teenageårenes meningsløse jagt efter kiksede piger:

- Da vi var unge, var jævnaldrende tøser kluntede med højt hår og buffalostøvler. Det var brun sovs og kartofler. Nu taler vi filet mignon. 2010-arkitektur af højeste klasse.

Kærligheden til partnerne ændrer dog ikke ved de to medlemmers besvær med at komme overens med hinanden. Det er fortsat kun musikken, der binder dem sammen. På "W" har de også hevet og flået i hver sin retning, så ingen sange er ens.

- Vi er et band, som er konstant ved at gå i stykker. En kamp på kanten af et barberblad kan efterlade ethvert band splittet, siger Frank Ziyanak.

"W" udkom d. 1. november og bandet giver desuden koncert d. 19. november på Huset i Magstræde.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire