Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/01-11   -   Pressemeddelelse

Fallulah udsender sin succesdebut i ny version

Med P3 Guld-nominering og årets sang på P3 i ryggen er 2010's mest markante debutant klar med en ny version af sit album, "The Black Cat Neighbourhood". Den rummer hendes populære sang "Out Of It" fra tv-serien "Lykke".

2010 blev et år i kraftig medvind for Fallulah - både kunstnerisk og kommercielt. Og nu hvor året bliver gjort op, ligger hun øverst på P3's liste over mest spillede sange med "Bridges", hun er indstillet til hovedprisen ved P3 Guld, og hun huserer på langt de fleste lister over årets bedste plader.

På mandag, 17. januar, kommer albummet "The Black Cat Neighbourhood" så i en ny version, hvor også Fallulahs seneste triumf er inkluderet. Det drejer sig om sangen "Out Of It" fra DR's depressionskomedie "Lykke". Sangen har været oppe at vende som nummer to på iTunes - kun slået af Britney Spears.

- Jeg er sindssygt glad for alle de ting, der er sket, og jeg håber, det leder frem mod et endnu vildere 2011. For det har været fantastisk at se, at pladen har haft så lang levetid, og min mission er bare at blive ved med at udbrede musikken til endnu flere mennesker, siger Fallulah.

"The Black Cat Neighbourhood" så første gang dagens lys i februar til stående applaus fra en samlet anmelderskare. Det hed blandt andet:

"... den mest lovende kvindelige debutant hørt ganske længe i dansk pop" i Information.
"Fallulah bliver stor i 2010 - både herhjemme og forhåbentlig også internationalt" i Gaffa.
"... efterlader et voldsomt imponerende indtryk. Nærmest en måben [...] Hold op hvor er talentet og potentialet stort" i Berlingske Tidende
"... Fallulah viser, at popmusik sagtens kan slå sig i tøjret og samtidig sidde lige mellem ørerne ..." i Politiken.

Foruden numre som "Bridges" og "Out Of It" indeholder albummet også "I Lay My Head", der tidligere har været P3's Ugens Uundgåelige.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire