Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/01-11   -   Pressemeddelelse

The Strokes bryder fem års stilhed

Mange rygter har svirret, men nu er det ganske vist: Det cool newyorkerband med den danske forsanger udgiver albummet "Angles" til marts.

Da årtiet 00'erne blev gjort op, toppede The Strokes de fleste lister over indflydelsesrige orkestre. Ikke alene satte de stram og stilren newyorkerrock øverst på dagsordenen i hele verden, de gjorde også smalle cowboybukser og udtrådte Converse til højeste mode.

Efter fem års pause gør de nu deres indtog i et nyt årti. Det sker med albummet "Angles", som lander i Danmark 21. marts. Første single derfra bliver nummeret "Under Cover of Darkness", som rammer radioerne i begyndelsen af næste måned. Albummet bliver fulgt op af en turné, og bandet er begyndt at offentliggøre blandt andet festivaldatoer i Europa til sommer.


Udspillet er det første fra The Strokes siden "First Impressions of Earth" fra 2006. I mellemtiden har medlemmerne haft travlt med side- og soloprojekter, hvor den halvt danske frontmand Julian Casablancas har markeret sig tydeligst med det roste album "Phrazes for the Young" fra 2009. Herpå fandt man blandt andet "11th Dimension", som var P3's Ugens Uundgåelige.

The Strokes kanonerede sig første gang ind i alle rockelskeres bevidsthed i 2001, hvor de udgav den epokegørende "Is This It". Albummet er kåret til både 00'ernes bedste album af såvel engelske NME som danske Soundvenue - sidstnævnte havde det også øverst på deres liste over de vigtigste debutplader gennem de sidste 20 år.

Bandet har spillet i Danmark to gange: I en udsolgt K.B. Hallen i 2003 og på Roskilde Festivals Orange Scene i 2006.

The Strokes "Angles" trackliste:

1. Machu Picchu
2. Under Cover of Darkness
3. Two Kinds of Happiness
4. You're So Right
5. Taken For A Fool
6. Games
7. Call Me Back
8. Gratisfaction
9. Metabolism
10. Life Is Simple In The Moonlight

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire