Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/02-11   -   Pressemeddelelse

Foo Fighters klar med cover og single

De prisvindende amerikanere tager konceptet garagerock helt bogstaveligt på det kommende album. Og de første smagsprøver er allerede klar.

Foo Fighters har altid været garanter for smæk for skillingen. Og på det kommende album "Wasting Light" forhøjer de indsatsen med garagerock så ren, man kan forestille sig.

Udspillets 11 sange er kreeret i Grohls egen garage og indspillet på analoge bånd uden brug af computere eller software. Som tovholder i producerstolen har Foo Fighters haft Butch Vig, som også drejede på knapperne på Nirvanas "Nevermind". Og som om det ikke var nok, har Grohl lokket sin gamle Nirvana-makker Kris Novoselic til at spille guitar på nummeret "I Should Have Known". Også Bob Mould kigger forbi på nummeret "Dear Rosemary".

"Wasting Light" lander 11. april og bliver gruppens syvende album, og coveret kan ses til venstre. Første single er "Rope", der netop er lagt op på bandets hjemmeside http://rope.foofighters.com/ Oven i har gruppen sluppet det hidsige nummer "White Limo", hvis video er optaget med et godt gammeldags VHS-kamera og har Motörheads Lemmy i rollen som limousinechauffør.

Albummet følger op på "Echoes, Silence, Patience & Grace" fra 2007. Det gik nummer ét i blandt andet England og sikrede gruppen to Grammys i kategorierne "Best Rock Album" og "Best Rock Performance" foruden to Brit Awards i kategorierne "International Band" og "International Album".

21. juni besøger Foo Fighters Danmark ved en koncert på Refshaleøen

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire