Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/03-11   -   Pressemeddelelse

Attitude i spandevis på ny Willow-single

Will Smiths datter følger op sin sensationelle debutsingle "Whip My Hair". Seneste sang fra det 10-årige stjerneskud er netop kommet på iTunes.

"I'm a rebel, but I do it with class!"

10-årige Willow har fuld smæk på attituden på sin seneste single "21st Century Girl". Nummeret er netop kommet på iTunes og bliver fulgt op af blandt andet en optræden hos selveste Oprah Winfrey i dag, 1. marts.

Popfænomenet har heller ingen grund til at sætte sit lys under en skæppe, for hun har været som skudt ud af en kanon, siden hun debuterede med "Whip My Hair" sidste år. Nummeret solgte platin i både USA og Australien, og i skrivende stund er videoen blevet set mere end 43 millioner gange - alene på Willows officielle YouTube-kanal.

Den unge dame magter også både dans, sang og rap, så det er rimelig tydeligt, at det er et stortalent, Jay-Z har hentet til sit nye pladeselskab Roc Nation, der samarbejder med Sony Music.

"21st Century Girl" er produceret af Twin & Alke og skrevet af Joacim Persson, Niclas Molinder, Johan Alkenas, Drew Ryan Scott og Omarr Rambert. Om hjørnet venter en ny opsigtsvækkende video kreeret af Rich Lee, der bare inden for det sidste år har lavet videoer for Eminem, Black Eyed Peas, Michael Bublé og Natasha Bedingfield.

I løbet af marts turnerer Willow i England med Justin Bieber.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire