Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/03-11   -   Pressemeddelelse

KATO får Grøn Koncert til at danse

Den succesfulde dj og producer Kato vinder nyt land for klubmusikken og bliver en del af Grøn Koncert-turnéen til sommer.

Kato har på rekordtid etableret sig som en af landets mest succesfulde hitmagere. Sange som "Turn The Lights Off", "Desert Walk", "Hey Shorty" og "SJUS" har fået godt fat i danskerne, og nu sikrer hitrækken den 29-årige dj og producer en plads på scenen til Grøn Koncert.

Det er her, man møder landets mest populære pop- og rockmusikere, og for Kato bliver det noget helt særligt at føre klubmusikken ind i det univers.

"Det er en kæmpesejr for mig at skulle spille til Grøn Koncert, og det er en sejr for hele mit miljø. Dj-scenen er eksploderet, og interessen fra Grøn Koncert viser, at dj's nu bliver respekteret på linje med rockbands og rappere. Vi er ikke længere nørderne ovre i hjørnet," siger Kato.

Kato er den første klub-dj nogensinde, der får sin egen plads i programmet ved Grøn Koncert, når man ser bort fra, at Funkstar De Luxe havde et gæstespot i 2000.

"Det gør mig enormt stolt. Jeg har oplevet meget godt det seneste år, men da jeg hørte, at Grøn Koncert ville booke mig, stoppede jeg op og rankede ryggen. Det er virkelig en blå- eller grøn-stempling af min musik," griner han.

Kato udgiver den 4. april albummet "Discolized 2.0". Det er en luksusudgave af sidste års debut "Discolized". Hans seneste fire singler har samlet solgt flere end 150.000 eksemplarer. "Turn The Light Off", feat. Jon har også været et hit i Sverige, ligget nummer et i Rusland og er netop udkommet i Tyskland. Her topper musikvideoen den vigtige tv-kanal Vivas Club Chart.

Kato er nomineret til otte priser ved Danish DeeJay Awards. Det er ny rekord.
Inden Kato rammer Grøn Koncert, vil man kunne opleve ham på en spillestedsturné i april, hvor han på skift vil få selskab af nogle af de vokalister, han samarbejdet med, bl.a. Jon Nørgaard, Ida Corr, Johnson, USO og Camille Jones.

Grøn Koncert foregår fra 14. til 24.juli. Se mere: www.groenkoncert.dk

Katos koncertdatoer:

8. April Musikteatret Holstebro
15. April Gørlev Hallen
16. April Helsingør, Musikteatret
19. April Hjørring, Vendelbohus
21. April Haderslev
23. April Hobro, Idrætscenter
29. April Viborg, Tinghallen
30. April Randers, Værket

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire