Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/03-11   -   Pressemeddelelse

Hannah Schneider inviterer til unik intimkoncert

Både helt nye og gamle sange får dugfriske klæder på, når Hannah Schneider giver koncerten "Window Sessions - live on stage" i Copenhagen Jazzhouse. Blandt gæsterne er Turboweekends Silas Bjerregaard og RebekkaMaria.

13. april byder Hannah Schneider inden for i Copenhagen Jazzhouse til intimkoncerten "Window Sessions". Her præsenterer hun sammen med en række gæstemusikere sine sange i en ny forklædning.

Arrangementerne, man bliver vidne til, er opstået hjemme i sangerindens vindueskarm undes hendes Window Sessions, hvor hun gennem nogle måneder hev samarbejdspartnere hen for få anderledes greb på sine numre. Resultaterne blev så gode, at de blev indspillet - også i Hannah Schneiders lejlighed.

- Det var godt at få andre ører på sangene og se de andre måder, musikken og teksterne kunne tolkes på. På den måde er vi kommet ind til kernen, og det hele fremstår mere nøgent, siger Hannah Schneider.

Blandt bidragsyderne finder man Silas Bjerregaard fra Turboweekend og RebekkaMaria, som begge går på scenen med Hannah Schneider til "Window Sessions".

- Vi sætter alle sejl til, for det bliver jo kun denne ene gang. Vi vil prøve at genskabe stemningen hjemme fra min lejlighed, så det bliver meget nært. Og så kommer der til at være en masse sjove duetter på kryds og tværs, siger Hannah Schneider.

Sangene er blevet samlet på en CD og optrykt i et lille eksklusivt oplag, som vil kunne købes til koncerten.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire