Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/03-11   -   Pressemeddelelse

Veto flytter kollektivet ud i landet

Et travlt halvår venter Veto efter deres populære og roste tredje album. Gruppen begynder sin turné i aften og kan man få førstehåndsindtrykket af det fællesskab, deres kunst opstår fra.

Der har været tryk på i Vetos kreative kedler de seneste måneder, og intet tyder på, at dampen går af. I aften skyder de nemlig deres danmarksturné i gang ved en udsolgt koncert på Train i Århus. Og i de kommende uger rykker de rundt til landets største byer. Vetos koncerter har helt tilbage fra deres dage som demoband været præget af pågåenhed og intensitet og spiller en væsentlig rolle for deres popularitet blandt både anmeldere og publikum. For det er dér, man får oplevelsen af et sjældent sammentømret kollektiv helt tæt på.

At det er fællesskabet og den kreative samhørighed, som driver Veto står også klart på gruppens seneste udspil "Everything Is Amplified". Her er samtlige sange opstået i plenum, og det har på ny givet gruppen stor medvind. Albummet har fået roser hos samtlige medier og strøg ind på førstepladsen på iTunes, på andenpladsen på hitlisten for fysisk salg og på fjerdepladsen på hitlisten for streamede albums - kun slået af TV-2 og Melodi Grand Prix-udgivelser.

Det er den stilskabende kvintets tredje udspil og det hidtil mest åbne og politisk artikulerede. Singlen "This Is Not" har allerede været Ugens Uundgåelige på P3, hvilket var endnu en understregning af Vetos status som et af de mest populære og anerkendte danske bands i dette årtusind. En status, som løbende er blevet illustreret af priser som P3 Guld i 2008, en Danish Music Award i 2009 i kategorien 'Årets Danske Gruppe' samt en lang række Gaffa-priser.

Foruden de kommende ugers koncerter optræder Veto på landets største festivaler - herunder Roskilde Festival, Smuk Fest, Northside Festival i Århus.

24/3 Aarhus, Train 21:00 - UDSOLGT

25/3 Esbjerg, Tobakken 21:00

26/3 Roskilde, Gimle 21:00

31/3 Odense, Posten 20:00

4/4 København, Vega 21:00 - UDSOLGT

2/4 Aalborg, Skråen 20:00

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire