Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/03-11   -   Pressemeddelelse

Lisa Ekdahl slipper intime optagelser

4. april lukker den populære svenske sangerinde lytteren helt ind bag facaden med cd'en og dvd'en "At the Olympia, Paris". Udgivelsen rummer en koncert fra det legendariske spillested og private filmklip.

Det nære har altid været en hjørnesten i Lisa Ekdahls kunst. Men det har sjældent været tydeligere end nu.

For på cd'en og dvd'en "At the Olympia, Paris", der udkommer 4. april, trækker hun lytterne helt tæt til sig. Dels via en koncert i Paris' berømte koncertsal, hvor navne som Nina Simone, Judy Garland og Edith Piaf tidligere har optrådt, dels via personlige filmoptagelser fra livet backstage og fra Lisa Ekdahls eget hjem.

Hun har aldrig tidligere slået dørene op til boligen, som ligger gemt i en stockholmsk baggård og udgør centrum for hendes sangskrivning og indspilninger, men det sker her. Blandt andet inviterer hun seeren til at overvære musikalske møder med kunstnere som Robert Castle, Eric Bibb, Ane Brun og Rikard Wolff.

Få en forsmag på filmen hér:
http://www.youtube.com/watch?v=x5tZfaj3GHU

"At the Olympia, Paris" føjer endnu en unik udgivelse til et allerede fyldigt og varieret katalog. Allerede som 23-årig i 1994 kom Ekdahl på alle skandinavers læber, da hun sikrede sig øjeblikkelig berømmelse med albummet "Lisa Ekdahl" og hittet "Vem Vet". Siden har hun løbende udvidet repertoiret med såvel engelsksprogede som jazz-, bossanova- og folk-inspirerede udspil. Det har også skaffet hende et stort publikum uden for Skandinavien - især franskmændene har taget varmt imod den petit sangerinde.

I Danmark bliver der chance for at opleve Ekdahl ved to koncerter på små spillesteder. Hun optræder nemlig i Christians Kirke i København og i Ridehuset i Århus henholdsvis 9. og 10. juli.

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire