Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/06-11   -   Pressemeddelelse

Kvalitetspoppens prinsesse debuterer

Hun er hyldet af medier som Pitchfork, The Guardian, New York Times og BBC. Og hun er blevet flået ned af hylderne af musikfans. Nu kommer Katy B til Danmark med både album og optræden på Roskilde.

Det hører til sjældenhederne, at pladekøbere og musikkritikere trækker så entydigt i samme retning som i tilfældet Katy B. Hendes energiske debutalbum, der modigt og uimponeret blander dubstep, R&B og garagefunk, hører hjemme blandt årets absolut bedst anmeldte popplader, og i England strøg det ind på hitlistens andenplads - kun overgået af Adele.

Igår udkommer "On a Mission" i Danmark, og til juli optræder hun på Roskilde Festival sammen med Magnetic Man. Herhjemme har hun allerede vundet indpas hos Politiken, der udråber Katy B som "Englands nye store popstjerne". For hun har om nogen ført den elektroniske musik fra Østlondons små klubber og piratradioer ud til et bredt publikum.

Den bare 21-årige sanger og sangskriver har været en stjerne i svøb, siden hun begyndte at boble i undergrunden som 17-årig, fordi hun havde indspillet demoer i studiet på sin skole. Senere brugte hun weekend efter weekend på at suge beats og melodistumper til sig i Londons natteliv, mens hun studerede på universitet Goldsmiths - som har fostret navne som Blur, James Blake og John Cale - og på talentfabrikken, BRIT School, der tæller Amy Winehouse, Kate Nash, Katie Malua og netop Adele blandt sine tidligere elever.

Samtlige numre på debuten er således skrevet af Katy B selv, der har navne som Neneh Cherry, Jill Scott, Erykah Badu og Alicia Keys i bagagen.

Presseside : http://presse.sonymusic.dk
Brugernavn: presse
Password: adgang

Relevant information

http://www.sonymusic.dk


Pressekontakt


Firma

Sony Music Entertainment Denmark A/S
Vognmagergade 7, 6. sal
1120 København K, Danmark

  3376 0300

http://www.sonymusic.dk

Modtag nyheder fra Sony Music Entertainment Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire