Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/03-11   -   Pressemeddelelse

Danskerne vil bo i luksus på ferien

Finanskrise eller ej - i de seneste fem år har danskerne for alvor skruet op for kvaliteten, når de har købt stadig flere charterrejser. I 2005 købte tre pct. af Spies' gæster hotel i den høje kategori 4+ eller fem. Sidste sommer var dette tal vokset til 19 pct.

- Når danskerne tager på ferie, vil de bo mindst lige så godt som derhjemme. Og så betaler man gerne lidt ekstra for fornøjelsen, siger Spies' direktør, Jan Vendelbo.

Selskabet, der er Danmark største rejsearrangør, har set på, hvordan danskerne gennem de seneste fem år er gået et "cru" op, når det gælder hotelkvaliteten:

- I "gamle dage" var rejsemålet det vigtigste, når danskerne skulle vælge en ferierejse. I dag er det hotellet, der for mange er selve rejsemålet. Her tilbringes mere og mere tid. Derfor skal rammerne også være i orden - koste hvad det vil. Det gælder også for de stadig mere populære All Inclusive-hoteller, som denne sommer udgør ca. 25 pct. af vores rejser, siger Jan Vendelbo.

Yderligere information: Direktør Jan Vendelbo, tlf. 33 48 83 30 eller 40 53 93 77

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland, flyselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotelselskabet Resorts & Hotels. Sidstnævnte driver hotelkæderne Sunwing Resort og Sunprime Resort. Gruppen sælger ca. 1,5 millioner rejser om året i de nordiske lande. Thomas Cook Group plc er noteret på London-børsen og har på årsbasis ca. 22,1 millioner rejsende, ca. 31.000 ansatte og en flyflåde på 93.

http://www3.spies.dk/spiesdk/presse/FNCCLIF1069.jpg

Billedtekst (klik på ovenstående link og se billedet):
Hotellet Cliff Bay er et godt eksempel på charterhotellet årgang 2011. Det har fem stjerner, og oven i hatten har hotellets restaurant Il Gallo d'Oro en Michelin-stjerne.

Relevant information

http://www.spies.dk


Pressekontakt


Firma

SPIES A/S
Nansensgade 19 4.
1366 København K., Danmark

  +45 33 48 83 00
  +45 40 59 47 00

http://www.spies.dk

Modtag nyheder fra SPIES A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire