Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/04-13   -   Pressemeddelelse

Dansk startup og garvet grossist i nyt samarbejde

Med den nye danskudviklede app Stamsted, kommer den lokale takeawaymenu op fra skuffen i køkkenet, og direkte ned i lommen på din smartphone. Med appen installeret kan man klare bestilling og betaling på farten. Når man kommer ned og henter sin sandwich, pizza eller sushi, kan man både få stamkunderabat og springe køen over.

Nu får fødevaregrossisten Full Houses kunder en unik mulighed for at tage denne app ned fra hylderne, når de er henter friske råvarer og nyt isenkram til deres restaurationer hos i virksomhedens Cash & Carry i Kødbyen i København.

Eksklusivt samarbejde

I dag kan Full House A/S og Stamsted præsentere et eksklusivt distributionssamarbejde, endda på fødevaregrossistens 20 års fødselsdag.

Full House er blandt landets førende fødevare- og storkøkkengrossister. De har med deres Cash & Carry og store distributionsnet den ugentlige kontakt til en kundekreds på mere end 1.500 caféer, restauranter og takeaways på Sjælland.

"Full House repræsenterer den perfekte partner for os hos Stamsted. Den rækkevidde og ikke mindst det gode navn, de har opbygget i branchen gennem årene er mildt sagt imponerende, og vi er stolte have dem som partner." forklarer Kristoffer Hartwig, der er co-founder hos Stamsted.

"Full House har en vision, som harmonerer rigtig fint med vores mål om at give den enkelte resturatør en platform til selv at tage ejerskab på de mange nye muligheder der er opstået, i takt med vores brug af nettet er blevet så socialt, lokalt og mobilt forankret, som det er de sidste 4-5 års tid."

En naturlig udvikling

Blandt Full Houses tusindvis af varenumre, der tæller råvarer, vin og spiritus samt køkkenudstyr, kan man altså nu også finde en app. Ifølge adm. direktør hos Full House, Dennis Durmus, giver samarbejdet god mening.

'For os repræsenterer en app som Stamsted en naturlig udvikling i såvel branchen, som det sortiment vi kan tilbyde vores kunder. Der er tale om et værktøj på linje med de mange andre redskaber man dagligt bruger i professionelle køkkener landet over, blot digitalt. Et flertal af vores kunders gæster går nu om dage rundt med en smartphone i lommen. Med den skal de selvfølgelig kunne bestille med, på en måde der er smartere og lettere set fra fra begge sider af disken" slutter Dennis Durmus.

Full House A/S har siden 1983 arbejdet med engrossalg og har i alle disse år været beliggende i Kødbyen i København. Det samlede sortiment dækkes af mejeriprodukter, kød & pålæg, frugt & grønt, køl & frost, frisk fisk, kolonialvarer, vin & spiritus samt isenkram & storkøkkenudstyr. www.fullhouse.dk

Stamsted ApS, er stiftet 2011 er den danske teknologivirksomhed bag Stamsted platformen. www.stamsted.com

Relevant information

http://stamsted.com


Pressekontakt


Firma

Stamsted ApS
Studiestræde 32B, 1.th.
1455 København K, Danmark

  +45 60 14 18 65
  +45 60 14 18 65

http://stamsted.com

Modtag nyheder fra Stamsted ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire