Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/02-11   -   Pressemeddelelse

Flest har valgt Kreta til sommer

Der har været travlt i salget hos Star Tour hele januar, og tendensen fortsætter - salget af sommerrejser ligger omkring 25 % over samme tid sidste år, og flere end 50.000 danskere har allerede nu sikret sig sommerens charterrejse med Star Tour - og de fleste har valgt en rejse til Kreta.

- Fælles for vores kunder fra både Aalborg, Aarhus, Billund og Københavns lufthavne er, at flest har valgt at rejse til Kreta til sommer. Det viser hitlisterne over mest solgte destinationer fra lufthavnene på nuværende tidspunkt. Det er især familier med børn, som køber sommerrejsen tidligt, og her er Kreta et godt valg pga. det brede udbud af indkvarteringsmuligheder, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Hitlister over Star Tours mest solgte sommerrejsemål - fra danske lufthavne:

Aalborg: 1 Kreta, 2 Mallorca, 3 Rhodos, 4 Alanya, 5 Dalaman
Aarhus: 1 Kreta, 2 Rhodos, 3 Alanya
Billund: 1 Kreta, 2 Alanya, 3 Mallorca, 4 Dalaman, 5 Cypern
København: 1 Kreta, 2 Alanya, 3 Mallorca, 4 Rhodos, 5 Cypern

- Omkring 35 % har valgt en all inklusive rejse - flest fra Aalborg og København, og halvdelen af alle har valgt et af vores egne Blue hoteller. Vi forventer flere end 800.000 danskere på charterferie til sommer, og ca. 10 % flere end sommer 2010. Det er forrygende for charterbranchen simpelthen, siger Stig Elling.

Fotos af sommerrejsemålene kan downloades her

Relevant information

http://www.startour.dk


Pressekontakt


Firma

Star Tour A/S
Gl. Køge Landevej 22
2500 Valby, Danmark

  33 47 90 00
  20 90 24 13

http://www.startour.dk

Modtag nyheder fra Star Tour A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire