Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/07-11   -   Pressemeddelelse

Der har aldrig været flere danske babyer på charterferie

Babyboom i rejsebranchen - 15.000 babyer på charter denne sommer.


Det er blevet almindeligt at pakke kufferten, barnevogn og baby, for at tage på charterferie. I løbet af de seneste 5-6 år har Star Tour oplevet en stigning på 150 % i sommersæsonen og 200 % i vintersæsonen i antallet af passagerer under 2 år. Alene med Star Tour er der denne sommer ca. 3500 babyer på charterferie med deres familier, og Star Tour vurderer, at det svarer til små 15.000 babyer totalt på charterferie i sommer.

- Blandt nutidens småbørnsforældre kan vi se to tendenser, der har udviklet sig markant over de seneste år. For det første har de overskud og lyst til at rejse med selv de helt små børn på udenlandsferie - det er ganske simpelt blevet en ny trend. Og så har flere småbørnsfamilier fået øjnene op for pakkerejsens komfort og tryghed, hvilket er to vigtige parametre, når man rejser med babyer, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Flest babyer holder ferie på de hoteller, der er indrettet specielt til børnefamilier, i Star Tours tilfælde, Blue Village og Blue Star, og en top fem over babyernes foretrukne feriemål ser således ud:

Mallorca, Vestkreta, Thailand, Rhodos og Tyrkiet.

###

Fakta:
Star Tour A/S er en af Danmarks største rejsearrangører med en markedsandel i 2010 på 23 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Relevant information

http://www.startour.dk


Pressekontakt


Firma

Star Tour A/S
Gl. Køge Landevej 22
2500 Valby, Danmark

  33 47 90 00
  20 90 24 13

http://www.startour.dk

Modtag nyheder fra Star Tour A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire