Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/11-11   -   Pressemeddelelse

Danskerne flytter på sig i populære Thailand

Danskerne elsker Thailand, og rigtig mange har prøvet at holde et par ugers ferie på Phuket, Thailands mest besøgte turistområde overhovedet. Tusindvis af danskere har oven i købet besøgt Phuket flere gange. Efterspørgslen på andre rejsemål i Thailand er nu stærkt stigende, og danskerne flytter på sig i det mest populære, oversøiske vinterrejse land.

- Tendensen er tydeligt, at mange danskere nu ønsker at prøve andre rejsemål i Thailand end Phuket. Vi har måttet indsætte ekstrafly til Krabi, og har nu to direkte fly om ugen til Krabikysten, hvor små 10.000 danskere, eller dobbelt så mange som sidste år, vil holde ferie denne vinter, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Eneste direkte fly til Krabi
Star Tour flyver som eneste danske rejsearrangør direkte til Krabi, hvor det specielt er byen Aonang og den unikke skærgård med de mange småøer, der trækker folk til. Rigtig mange vælger at kombinere Aonang med øerne Koh Lanta eller Koh Kradan.
Ca. 20 % af dem, der flyver til Krabi på ferie, vælger desuden en kombinationsrejse med Khao Lak.

Phuket er fortsat det største rejsemål i Thailand, og Star Tour, der har 60 % af chartermarkedet i Thailand, sender denne vinter totalt ca. 30.000 danskere på ferie i smilets land - heraf flyver altså små 10.000 direkte til Krabi.

- Aktuelt er det vigtigt for os at understrege, at der hverken på Phuket eller i Krabi er, eller har været, problemer med oversvømmelser. Her er vejret helt og aldeles normalt og skønt, lover Stig Elling.

Fotos af den Thailandske skærgård udfor Krabi kan downloades her:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0001016

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:
Star Tour A/S er en af Danmarks største rejsearrangører med en markedsandel i 2010 på 23 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Relevant information

http://www.startour.dk


Pressekontakt


Firma

Star Tour A/S
Gl. Køge Landevej 22
2500 Valby, Danmark

  33 47 90 00
  20 90 24 13

http://www.startour.dk

Modtag nyheder fra Star Tour A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire