Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/04-15   -   Pressemeddelelse

James Brown Soul hyldest - Gratis filmvisning af James Brown filmen Get On Up på storskærm

Gratis filmvisning af James Brown filmen "Get On Up" på storskærm. Så er det på lørdag København bliver invaderet af FUNKY people for at hylde The Godfather Of Soul, hans musik og hans liv. Navne som Benjamin Koppel og DJ Alex De Large er tilføjet en lang liste af internationale og danske artister til funk braget lørdag.

Gratis filmvisning af James Brown filmen "Get On Up" på storskærm

Så er det på lørdag København bliver invaderet af FUNKY people for at hylde The Godfather Of Soul, hans musik og hans liv.

Det sker på lørdag d. 2 maj af kærlighed for manden bag de mange hits som "It's A Mann's World", "Papa Got A Brand New Bag" ,"I Got Soul". "Get On Up", "Sexmachine" og mange flere hits på hits...som kan høres live lørdag d. 2 maj i Ballroom, i København.

Det er danske Jeannie Mortensen, som står bag hyldesten. Og den rejse til ære for en afdød legende har været sej. Præcis som James Brown's livshistorie, som var rimelig kontroversiel det meste af tiden, siger hun og griner. Først var Kid Creole på, så måtte han melde afbud. Hvilket var fedt set i bagspejlet, for den svenske soulkonge, Eric Gadd kom på, og ham er der mange som glæder sig til at høre, siger Jeannie, som selv er og har været kæmpe fan af The Godfather of Soul siden hun var teenager, og følte sig som en ægte "Sexmachine". Det har været sejt at få det hele op at stå, men artisterne har støttet godt. Alle får et brag af en musikalsk oplevelse lørdag, og jeg tror James Brown vil have været stolt, siger danske Jeannie om soul legenden, som hun kendte personligt gennem 18 år.

Filmen om James Browns liv
Men tanken fra ide til handling og til en musikalsk hyldest kom sig af, at Jeannie kendte til filmen om James Brown's liv "Get On Up" som er produceret af selveste Mick Jagger, før de fleste og længe før optagelserne gik i gang. "Jeg kendte jo James Brown personligt, og kender de fleste af hans familiemedlemmer, eks-koner og bandmedlemmer, så jeg har fulgt med fra starten. Da filmen pludselig ikke kom ud som biograf film, i Danmark som planlagt, fordi UIP Danmark ikke mente den kunne sælge nok billetter, tog Jeannie fat og fik rettighederne til, at vise filmen på storskærm herhjemme.

Releasefest, Hyldest koncert og Afterparty
"Jeg ønskede, at andre James Brown fans, kunne se filmen om en legende på storskærm sammen. Og med efterfølgende hyldestkoncert hvor en line up af international og danske stjerner optræder er det prikken over i'et for at genopleve hans musik live fra artister som elsker ham, og er inspireret af ham. Desuden fortjener James Brown, at få sin historie og livskamp mod vejen til stjernestatus vist. Så for mig er det ikke bare en DVD release, tilføjer Jeannie. "Det er filmen om en mand, som har solgt over 100 millioner albums, og som har præget musikindustrien som få i verden. Faktisk stadig den mest sampled kunstner i verden. Ni år efter han gik bort efter en tid med sygdom. James Brown lever altså stadig i musikkens verden. Så æret være hans minde, og man kan glæde sig.


Se Film, Oplev stjernehyldest med Funky Afterparty
Det er stjerner som Eric Gadd, Debbie Sledge fra Sister Sledge, Benjamin Koppel, Niels Lan Doky, James Sampson, Kim Wagner, Bobo Moreno, Temu Al Agami...og mange mange flere som optræder lørdag aften til tributekoncert for James Brown efter filmvisningen på Østerbro I København.

Men før det kan alle som har lyst altså se filmen kl. 18.30 helt gratis. Dog skal man hente en billet som koster 10 kr. og ellers så bare møde op før filmens start kl. 18.30. Der kan købes drinks og popcorn.

Efter filmvisningen er der Pre-party med DJ Joakim Hediger før tributekoncert, og Afterparty med DJ Santiga og DJ Alex De Large til kl. 04.

Billetter bestilles gennem billetnet.dk. http://www.billetnet.dk/event/tribute-for-soul-legenden-james-brown-billetter/392397

Program d. 2. maj
Filmvisning:
Kl. 18.00: Døren åbnes til Filmvisning af "Get On Up" som er en biopic om James Brown's liv, som er produceret af Mick Jagger. Se filmtrailer for "Get On Up" : https://www.youtube.com/watch?v=vptGSENcXeI
Kl. 18.30: Filmen starter og varer 139 min. Der er bar med drinks og popcorn.

Ønsker du billet til filmvisningen af " Get On Up", så bestil den her. Gebyr er 10 kr. https://www.billetnet.dk/checkout/additionalItems.php

Tributekoncert:
Kl. 21:00: Dørene åbnes for gæster til koncertbilletter inkl. Afterparty.
KL.21-22: DJ Joakim Hediger spiller James Brown sange
Kl. 22:00: V.I.P James Brown Talk på scenen
Kl. 22.30: Koncert LIVE med: Eric Gadd (S) Debbie Sledge (Of Sister Sledge), Temu (US) Bobo Moreno, James Sampson, Al Agami, Rudee G. Richards, Kim Wagner, Niels Lan Doky, Benjamin Koppel

Desuden orginale medlemmer af James Brown's band, Erik Hargrove (US)
Backing Band " Papa's Got A Brand New Bag
AFTERPARTY fra kl. 24.00 - 04: DJ Santiga, Dj Alex De Large, Funky danseshow m.m
The Ballroom (Ved Parken - indgang Lions

Vi satser på, at det vil være en god ide, at tage dine bedste dansesko på.

Relevant information

Køb billetter her til hele arrangementet
http://www.billetnet.dk/event/tribute-for-soul-legenden-james-brown-billetter/392397

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/857653667642958/

Billet til Gratis filmvisning her (gebyr 10 kr)
http://www.billetnet.dk/event/UPS1092?language=da-dk


Billeder


Pressekontakt

Jeannie Mortensen
Promoter
  +45 50 51 45 60

Firma

Star World PR & Concerts
Erik Eriksens Gade 9, 3 th
2300 København S, Danmark

  +45 50 51 45 60
  +45 50 51 45 60


Modtag nyheder fra Star World PR & Concerts på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire