Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/01-11   -   Pressemeddelelse

Statens Museum for Kunst forlænger Bob Dylan udstilling

Verdenspremieren på Bob Dylans nye malerier får længere levetid på Statens Museum for Kunst, når museet forlænger udstillingen frem til 10. april i år. I udstillingen, som åbnede under stor bevågenhed i efteråret, viser Bob Dylan for første gang malerier i stort format under titlen "The Brazil Series".

Rekordår på Statens Museum for Kunst
448.342 gæster besøgte Statens Museum for Kunst i 2010, hvilket er det højeste i museets 115-årige historie. Årsagen skal bl.a. findes i et varieret udstillingsprogram, som udover udstillingen med Bob Dylans nye malerier også har budt på forårets store retrospektive udstilling med Bjørn Nørgaard og den aktuelle udstilling med Picassos kunst på papir. Samtidig har landets største kunstsamling igen været velbesøgt, ligesom en række store live-arrangementer på museets Scene har trukket fulde huse.

Museumsdirektørens nytårskur
2011 står ikke mindst i samlingernes tegn, når Statens Museum for Kunst åbner to af i alt tre store præsentationer af 700 års kunst. På plakaten er desuden to udstillinger i Den Kongelige Kobberstiksamling. Henholdsvis "Træsnit. Fra Dürer til Tal R" og efterårets store særudstilling "Toulouse-Lautrec. Den menneskelige komedie", der indbefatter et stort udvalg Henri de Toulouse-Lautrecs tegninger, malerier, plakater og ikke mindst grafiske værker. Læs mere om årets udstillinger.

Traditionen tro inviterer museets direktør Karsten Ohrt til nytårskur. Det sker søndag den. 23. januar kl. 15, hvor han sammen med museets kunsthistorikere giver en forsmag på årets udstillinger. Den klassiske pianist Kristoffer Nyholm Hyldig runder nytårskuren af med en stemningsfuld solokoncert

Læs mere om udstillingen her

Relevant information

http://www.smk.dk/


Pressekontakt


Firma

Statens Museum for Kunst
Sølvgade 48-50
1307 København K, Danmark

  3374 8423
  2559 7807

http://www.smk.dk/

Modtag nyheder fra Statens Museum for Kunst på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire