Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/09-11   -   Pressemeddelelse

Genklang: Ordjonglører og rytmemaskiner i Studenterhuset

Studenterhuset i København vil fremover danne ramme for en lang række af de bedste ordjonglører og rytmemaskiner. Arrangementet Genklang vil indkapsle hiphoppens verden af hårdtslående punchlines, svedige beats og autentiske historier.

Du vil støde på artister, der kommer langt ud over scenekanten og som giver dig den oplevelse en rigtig hiphopkoncert bør gøre. Genklang vil i fremtiden præsentere København for, de kunstnere der sætter dagsordenen, og de kunstnere der vil være med til at forme den fremover, nationalt såvel som internationalt.

Kom med åbne arme som du er - og oplev et arrangement der giver Genklang i de københavnske gader.

Med tre albums i bagagen og ligeså mange MCs fightnight titler er Pede B uden tvivl en af landets mest velrenommerede rappere. Han behøver ingen nærmere introduktion, her er en mand der helt simpelt, altid leverer den vildeste live optræden. Efter utallige år i branchen er Pede B, stadig et beskidt barn af tiderne, som lever efter Jungleloven! -

Lyt >> http://www.myspace.com/beskidtepedeb

Trepac er af mange kendt som den ene halvdel af duoen M-Cnatet. Han har netop udgivet det anmelderroste album Fatamorgana, der aldrig høster under en håndfuld stjerner og af flere betegnes som en skarp kandidat til årets rapudgivelse. Trepac har et flow som få og leverer altid et show der går langt udover scenekanten.

Lyt >> http://www.mcnatet.dk/

AndyOp evne alle rapgenrens elementer som få. Siden 2007 har han spillet over 100 liveshows på alt fra, folkeskoler, regulære spillesteder til Roskilde Festival. Han har turneret med liveband og folk som Per Vers og Negash Ali. Efter lang tids hårdt arbejde i studiet er AndyOp klar med et pladeudspil til efteråret. I den forbindelse er der planlagt en omfattende Danmarksturné, som vi er er meget stolte over at kunne starte her til GENKLANG.

Lyt >> http://www.andyop.dk/

Konferencier: Klaes
Resident DJ: Dynamix

Duk op til den vildeste aften på denne sensommer dag. DØRENE ÅBNER KL: 20:30!

Pak HipHop-armen, kom som du er - og oplev et arrangement der giver Genklang i de københavnske gader."

Relevant information

http://www.studenterhuset.com


Pressekontakt


Firma

Studenterhuset ved Københavns Universitet
Købmagergade 52
1150 København K, Danmark

  +45 35 32 38 61
  +45 50 74 76 15

http://www.studenterhuset.com

Modtag nyheder fra Studenterhuset ved Københavns Universitet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire