Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/08-10   -   Pressemeddelelse

Stor online guide til studiestarten på Københavns Universitet.

Studenterrådet ved Københavns Universitet introducerer i disse dage en online guide til alle nye studerende på universitetet.
Guiden hedder www.ku-studiestart.dk. Det er den mest omfattende guide til nye studerende på Københavns Universitet og indeholder bl.a. artikler om livet som studerende, gode råd til studiestarten og en stor linksamling til institutter, faglige og sociale foreninger på alle fag.

Formand for Studenterrådet ved Københavns Universitet, Anne Bie Hansen udtaler:
"Det er vigtigt at alle nye studerende får en god og tryg start på studiet. Med denne online guide får de nye studerende muligheden for at læse om studielivet i København, de kommer i kontakt med deres fag og får gode råd fra ældre studerende."

Anne Bie Hansen udtaler videre:
"Guiden er unik, da den er skrevet af studerende til studerende. Guiden bygger på erfaringer fra tidligere år og skaber derfor et perfekt grundlag for en god studiestart.
Med både et socialt og fagligt fokus kommer www.ku-studiestart.dk hele vejen rundt om studiestarten på Københavns Universitet."

www.ku-studiestart.dk vil blive løbende udvidet. Som supplement til hjemmesiden er der oprettet Facebooksiden www.facebook.com/studiestart.

Online guiden www.ku-studiestart.dk er oprettet af Studenterrådet ved Københavns Universitet i samarbejde med Universitetsavisen og Studenterhuset ved Københavns Universitet.

Relevant information

http://www.ku-studiestart.dk


Pressekontakt


Firma

Studenterrådet ved Københavns Universitet
Fiolstræde 10, 1
1171 København K, Danmark

  +45 35 32 38 38
  +45 51 94 86 80

http://www.studenterraad.dk

Modtag nyheder fra Studenterrådet ved Københavns Universitet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire