Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/12-09   -   Pressemeddelelse

Statsledere i små, klimavenlige biler

Suzuki sætter verdens største statsledere bag rattet i en event, der skal rette fokus mod klimavenlige biler under klimatopmødet i København. Her kører statslederne rundt i miljøvenlige biler, der er så store og dyre, at de færreste danskere har råd til dem. Men hvorfor gør de det, når de sagtens kan være i små miljøvenlige biler? Suzuki har lavet en lille film, der viser hvad der skete, da Suzuki satte Berlusconi og Sarkozy bag rattet i en lille klimavenlig bil.

Det er som bekendt ikke altid størrelsen, der er afgørende. Det kunne de forbipasserende på Strøget ved selvsyn konstatere, da Suzuki satte Berlusconi og Sarkozy bag rattet i en Suzuki Alto og en Suzuki Splash.

"Under klimatopmødet kører verdens store statsledere rundt i klimavenlige biler, der er så store og dyre, at de færreste danskere har råd til dem. I stedet burde de promovere biler, som alle har råd til. Især når statslederne sagtens kan være i nogle mindre biler," siger Erik C. Petersen, marketingchef hos Suzuki Bilimport Danmark A/S.

Ud over Italiens og Frankrigs henholdsvis 167 og 165 cm høje statsledere, kørte Tysklands 173 cm høje Angela Merkel og vores egen 174 cm høje Lars Løkke Rasmussen også en fiktiv tur i Suzukierne. Forbipasserende kunne så selv vurdere, om statslederne har behov for at blive fragtet rundt i så store biler, når de nu ikke er højere, eller om de ikke kunne nøjes med nogle mindre biler, som de fleste har råd til.

Og selv om statslederne ganske vist blot var figurer i naturlig størrelse, står det helt klart, at selv om bilerne er små, kan de sagtens rumme nogle af verdens største mænd.

Med eventen, hvor Suzuki også tog temperaturen blandt danskere på gaden om deres holdning til biler, klima og topmødet, ønsker Suzuki at øge bevidstheden om, at man ikke behøver at være hverken rig eller statsleder for at gøre en forskel for klimaet, når man køber ny bil.

Lidt fakta:
Suzuki Alto og Suzuki Splash er to af Danmarks mest solgte biler. De kører både langt på literen, har plads nok til de fleste og er til at betale for en almindelig bilkøber.

Relevant information

http://www.suzuki.dk


Pressekontakt


Firma

Suzuki Bilimport Danmark A/S
Unionsvej 16
4600 Køge, Danmark

  56 65 66 00
  56 65 66 00

http://www.suzuki.dk

Modtag nyheder fra Suzuki Bilimport Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire