Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/02-10   -   Pressemeddelelse

TARGIT afslutter kriseåret 2009 med vækst

Den nordjyske softwarevirksomhed TARGIT afslutter regnskabsåret 2009 med en solid udvikling i indtjeningen. Sidste års resultat på kun godt en halv mio. kroner er mere end tidoblet til et resultat på 7 mio. kroner i 2009. Samtidig kan virksomheden notere en positiv udvikling i omsætningen fra 86 til 92 mio. kroner, hvilket vil sige en vækst på otte procent for 2009 - et år, hvor mange ellers har måttet notere sig nedgang på grund af krisen.

TARGITs adm. direktør Morten Sandlykke erkender, at TARGIT også har mærket krisen på hjemmemarkedet, mens han tror på, at krisen ligefrem har gavnet virksomheden på de udenlandske markeder. "Vores tilbagegang på hjemmemarkedet er i høj grad blevet opvejet af vores fremgang i udlandet, hvor væksten visse steder er nået over 30 procent".

TARGIT udvikler business intelligence-software, der hurtigt og nemt kan fortælle en given virksomhed, hvornår der skal trædes på speederen, og hvornår der skal trædes på bremsen. "Sådan et værktøj er endnu vigtigere i krisetider, og det kan sammen med en generel øget interesse for TARGIT business intelligence forklare det positive resultat", siger Morten Sandlykke.

TARGIT forventer en vækst på 15 procent i 2010.

Relevant information

http://www.targit.com


Pressekontakt


Firma

TARGIT A/S
Aalborgvej 94
9800 Hjørring, Danmark

  96 23 19 00
  30 10 61 43

http://www.targit.com

Modtag nyheder fra TARGIT A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire