Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/08-10   -   Pressemeddelelse

Dansk software når milepæl

I bestræbelserne på at udbrede deres produkt til hele verden har den nordjyske softwarevirksomhed TARGIT A/S nået en milepæl. Nu findes der en kvart million mennesker i verden, der bruger virksomhedens patenterede business intelligence-software. Og strategien er klar hos TARGIT.

"Det er vores ambition at nå halvanden million brugere i 2015", fortæller virksomhedens adm. direktør Morten Sandlykke.

TARGIT har i år, i modsætning til sidste år, oplevet vækst på det danske hjemmemarked, men det er især i USA, at TARGIT får et stigende antal brugere. I årets første fem måneder har TARGIT haft en vækst på over 30 procent i USA.

"En stærkere forhandlerkanal, et godt produkt og positiv omtale har øget vores konkurrencekraft og resulteret i de gode tal", forklarer Flemming Madsen, salgsdirektør hos TARGIT.

Om TARGIT:
TARGIT udvikler og sælger business intelligence-løsningen TARGIT BI Suite. TARGIT er Danmarks største udvikler af business intelligence og er ifølge IDC blandt de tre hurtigst voksende BI-softwareproducenter i verden. TARGIT er inkluderet i analysebureauet Gartners prestigefyldte Magic Quadrant for Business Intelligence platforme (Januar 2010). TARGIT har hovedkvarter i Hjørring og et datterselskab i Florida, USA. Knap 300 partnere sælger TARGIT BI Suite over hele verden og TARGIT har over 3500 kunder og nået 250,000 brugere.


Relevant information

http://www.targit.com


Pressekontakt


Firma

TARGIT A/S
Aalborgvej 94
9800 Hjørring, Danmark

  96 23 19 00
  30 10 61 43

http://www.targit.com

Modtag nyheder fra TARGIT A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire