Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/06-11   -   Pressemeddelelse

Nye forældre får et helt særligt tilbud

Projektet "En god start - sammen" giver gravide med termin i september til og med februar, en unik mulighed for at komme på gratis kurser om forældreskabet, hvor de møder andre nye forældre.

En god start sammen er tilbud i Tønder Kommune om et særligt informations- og kursusforløb til kommende forældre, hvor fædrene specielt er meget velkomne. Forløbet varer fra sidst i graviditeten, til barnet er 2½ år.

For dem der bliver forældre mellem september og februar er der mulighed for at deltage i kurser og blandt andet møde andre forældre og børn, udveksle erfaringer og lære nyt om børns behov og egen forældrerolle.

Familier, som deltager i En god start sammen, får mulighed for også at deltage i andre tilbud for børnefamilier. Når forløbet er slut ved barnets tre-års fødselsdag får de et sidste hjemmebesøg af egen sundhedsplejerske.

Søskende er velkomne og der er også aktiviteter for dem, mens forældrene er på kursus. Kurserne foregår om aftenen mellem kl. 17 og 19.15
I Tønder Kommune bliver der holdt 12 kursusforløb i alt, fordelt på tre steder i kommunen: Tønder, Løgumkloster og Toftund

En god start - sammen er et supplement til det eksisterende tilbud hos jordemor, praktiserende læge og sundhedsplejerske.

En god start sammen gennemføres i samarbejde med Sundhedsstyrelsen. Kun 9 andre kommuner i Danmark har fået samme muligheder som Tønder Kommune.
Se mere om starttidspunkter, datoer og tilmelding i folderen på www.toender.dk under publikationer på forsiden.

Relevant information

http://www.toender.dk/


Pressekontakt


Firma

Tønder Kommune
Kongevej 57
6270 Tønder, Danmark

  74 92 90 12
  23 29 34 60

http://www.toender.dk/

Modtag nyheder fra Tønder Kommune på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire