Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/06-10   -   Pressemeddelelse

Kæmpe konfirmand-battle på Facebook

3 folkeskoleklasser fra København, Esbjerg og Mors kæmper lige nu om titlen som 'Stjerne på TDC Play' på Facebook. Og debatten på væggen er bestemt ikke for små børn

De tre klasser, deres venner og familiemedlemmer kæmper lige nu en indædt kamp på ord i håbet om 1. præmien, en koncert med Thomas Buttenschøn på deres skole, i 'Stjerne på TDC Play-konkurrencen, der er arrangeret af Universal Music og TDC og YouSee Play. Se selv på http://www.facebook.com/pages/Stjerne-pa-TDC-Play/101444743239420

71 klasser tilmeldte sig lodtrækningen om en dag i Medley Studios i København sammen med Thomas Buttenschøn, kun tre blev udtrukket.

8.B fra N. Zahles Gymnasieskole i København, 7.A fra Øster Jølby Skole i Erslev, Nykøbing Mors og 8.C fra Brørup Skole i Brørup, Esbjerg var de heldige klasser, der gik videre i konkurrencen om en koncert med Thomas Buttenschøn på deres skole.

Men først skulle der indspilles en single. Den ene klasse kunne gå til studiet på Vesterbrogade, de to andre måtte noget tidligere op og blev transporteret frem og tilbage i bus med fuld forplejning og masser af tid til at øve sig undervejs. Dog fik alle klasserne en ordentlig en på opleveren i studiet, hvor Thomas Buttenschøn stod klar til at introducere dem til den produktive side af stjernetilværelsen; Esbjerg-klassen fyrede den af med 'Bonnie og Clyde', københavnerne gav den gas med nummeret 'Støvsky' og klassen fra Nykøbing Mors trykkede den af med 'Skibet er gået på grund'. Og du kan være med til at bestemme, hvem der vinder 1. præmien for den bedste indspilning.

Sådan stemmer du på din stjerne
Resultaterne af klassernes anstrengelser kan ses ved at følge linket her: http://www.facebook.com/pages/Stjerne-pa-TDC-Play/101444743239420 eller ved simpelthen at søge på 'Stjerne på TDC Play' i Facebook-søgefeltet. Indspilningerne ligger under fanen 'Video', hvor man kan finde sin favorit. For at stemme skal man have en Facebook-profil og 'Synes godt om' siden, hvorefter man kan stemme en gang under fanen 'Stem'. Når man har stemt, kan man løbende følge med i resultatet indtil sidst i afstemningsforløbet og deltage aktivt i ordkampen på væggen.

Afstemningen lukker og slukker den 25. juni, men klasserne og deres fans må holde vejret lidt længere for resultatet bliver først offentliggjort på Facebook-siden den 30. juni.

Link:
http://www.facebook.com/pages/Stjerne-pa-TDC-Play/101444743239420


Relevant information

http://www.tdc.dk


Pressekontakt


Firma

TDC A/S
Teglholmsgade 1-3
0900 København C, Danmark

  +45 70 20 35 10

http://www.tdc.dk

Modtag nyheder fra TDC A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire