Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/06-11   -   Pressemeddelelse

Sommerferien er højsæson for indbrudstyve

Sommeren nærmer sig, hvor danske hjem er en gavebod for mange indbrudstyve. Få en god tyverialarm, lyder anbefalingen fra TDC, som gik ind på markedet for privatalarmer i efteråret 2010.

I 2010 var tyveknægtene på spil hele 44.788 gange. Tyveknægtene går typisk efter kontanter eller elektronik, smykker, designermøbler og lignende luksusvarer, som kan sælges videre. Men danskerne er ikke helt prisgivet. Erfaring viser, at tyverialarmer har en afskrækkende effekt på langt de fleste indbrudstyve, som hærger villaveje og lejligheder, når folk ikke er hjemme.

Hos TDC mener René Brøchner, vicedirektør i TDC Privat, at feriefolket kan drage tryggere og roligere på ferie, hvis hjemmet er sikret tilstrækkeligt mod indbrudstyve. TDC har en digital privatalarm, som også inkluderer videoovervågning, hvilket giver alarmen både den afskrækkende og dokumenterende effekt.

"Hos TDC anbefaler vi en alarm, der straks ringer og sender en sms til én eller flere personer, hvis der er indbrud. Så kan hjælpen tilkaldes, uanset om man er i sommerhus, på telttur eller på charterferie, og med videooptagelsen kan man vise politiet et billede af, hvem tyven faktisk er," siger René Brøchner, vicedirektør i TDC Privat.

Backup betaler sig
TDC tilbyder resten af året gratis privatalarm og halv pris på oprettelse for bredbåndskunder. René Brøchner anbefaler samtidig, at danskerne sikrer deres digitale ejendele med automatisk backup:

"Vi har efterhånden så mange værdifulde filer og billeder liggende på computerne i hjemmet. Skulle det lykkes for tyven at komme ind, vil det være en katastrofe for mange at få stjålet it-udstyret, så det kan rigtig godt betale sig at få en backup-løsning."

Fakta om indbrud*
I 2010 blev der begået hele 44.788 indbrud i private hjem - det svarer til hvert sjette danske hjem.

Tyvene går typisk efter:
- Ure, smykker, værktøj, kontanter og kreditkort
- Computere, fladskærms-tv, lydanlæg og kameraer
- Mobiltelefoner
- Musik, film og spil
- Boligartikler og tøj, fx designermøbler

I gennemsnit stjæles der for 12.700 kr. ved hvert indbrud.

*Kilder: Danmarks Statistik og Topdanmark

Relevant information

http://www.tdc.dk


Pressekontakt


Firma

TDC A/S
Teglholmsgade 1-3
0900 København C, Danmark

  +45 70 20 35 10

http://www.tdc.dk

Modtag nyheder fra TDC A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire