Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/08-11   -   Pressemeddelelse

TDC leverer solidt halvårsresultat

TDC øgede sin omsætning med 0,4 pct. til 13,2 mia. kr. i første halvår 2011 sammenlignet med første halvår 2010. I samme periode er driftsindtjening før afskrivninger m.v. (EBITDA) steget med 1,6 pct. til 5,3 mia. kr. Det fremgår af resultatet for årets første seks måneder, som blev offentliggjort i dag.

"TDC formår endnu engang at levere et solidt resultat i et udfordrende marked. Jeg er især tilfreds med, at vi i et særdeles presset mobilmarked har formået at tage markedsandele. Det er sket gennem organisk vækst i egne mobilbrands i både privat- og erhvervsmarkedet såvel som gennem købet af Onfone," siger Henrik Poulsen, adm. direktør og koncernchef hos TDC.

Koncernchefen henviser til, at TDC's tre mobilbrands, M1, Telmore og TDC, trods den såkaldte mobilkrig, har formået at styrke koncernens position og øge abonnentbasen med 67.000 i.f.t. første halvår 2010. Hertil kommer 193.000 abonnenter fra TDC's køb af Onfone. Med juni måneds lovende lancering af TDC Rate, der giver mulighed for afdragsordninger på de dyreste telefoner, samt den ny mobilportefølje præsenteret i juli, er der skabt en stærk platform for TDC-brandet i det hastigt voksende smartphone-segment.

TDC oplever fortsat fremgang på tv-markedet med en samlet vækst i tv-forretningen på 11,7 pct., ligesom aktiviteterne inden for Hosting samt i Sverige, Norge og Finland fortsætter fremgangen. TDC Nordic præsterer en omsætningsfremgang på 12,3 pct. til 2,2 mia. kr. Væksten inden for disse områder modvirkes af lavere omsætning og indtjening i den danske fastnet-forretning primært drevet af den fortsatte migrering fra fastnet til mobil.

TDC har øget sit cash flow (equity free cash flow) med hele 12,9 pct. i første halvår 2011. Evnen til fortsat at levere et højt cash flow skaber et stærkt fundament for TDC's udbyttepolitik. Som tidligere meddelt vil TDC's aktionærer den 10. august modtage 2,18 kr. pr. aktie svarende til halvdelen af det forventede udbytte i 2011 på 4,35 kroner pr. aktie.

TDC's forventning til hele 2011 er fortsat en omsætning 0-1 pct. højere end 2010 og en vækst i resultat før afskrivninger m.v. (EBITDA) i niveauet 2 pct.

Yderligere oplysninger:
TDC Pressesekretariat, tlf. 70 20 35 10
Læs mere på tdc.dk/investor

Relevant information

http://www.tdc.dk


Pressekontakt


Firma

TDC A/S
Teglholmsgade 1-3
0900 København C, Danmark

  +45 70 20 35 10

http://www.tdc.dk

Modtag nyheder fra TDC A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire